Single.dk: gratis oprettelse
4.79 (95.89%)
70 votes
Butik RSS

single.dk rabatkode 2017

Single.dk er til dig som mangler en at dele hverdagens glæder med. Bruger du en eksklusiv Single.dk rabatkode fra SE OG HØR SAVER kan du endnu hurtigere komme i gang med at møde friske singler. Bliv en del af et af Danmarks største datingsites med det samme. Spar penge ved at bruge en Single.dk rabatkode fra SE OG HØR SAVER. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge vores facebookside bliver du automatisk underrettet næste gang vi tilbyder en Single.dk rabatkode. Aldrig igen behøver du at misse muligheden for en unik Single.dk rabatkode

http://www.single.dk

Aktive single.dk rabatkoder og tilbud

Single.dk: gratis oprettelse

Opret en profil gratis i dag hos Single.dk og gå på jagt efter den eneste ene med det samme... mere ››

Kategori:

Tags ,

Single.dk rabatkoder 2017

Butikken og sortiment

Single.dk har som hovedformål at bringe singler sammen. Står du og leder efter en kæreste, men ved du ikke helt hvem det skal være, så opret allerede nu en gratis profil på Single.dk. Mere end 40.000 danskere er allerede registreret på Single.dk, og du kan sågar oprette dig via Facebook. Så sparer du al unødvendigt arbejde væk så du hurtigt kan komme i gang med at finde andre singler som dig selv. Du kan oprette dig gratis, enten via din computer, eller gennem Single.dk app’en til iPhone og Android smartphones. Registrerer du dig gennem Facebook, tager det højst 10 sekunder før du for alvor kan komme i gang med at søge kærligheden over Single.dk. Når du har registreret din profil, og har fået set dig lidt omkring på siden, kan du med det samme opgradere til et guld-medlemskab, som koster 99, 149 eller 199 kroner om måneden. Prisen afhænger af hvor længe du vil binde dit medlemskab. 199 kroner betales for én måned, 149 kroner pr måned, binder dig til 3 måneders betaling, og til sidst kan du slippe med helt ned til 99 kroner om måneden, såfremt du er villig til at binde dig i 6 måneder. Gør et godt Single.dk tilbud og bliv billigt guld-medlem med det samme. Med en Single.dk rabatkode kan du endnu billigere blive guld-medlem. Som guld-medlem får du adgang til mange flere funktioner, for eksempel kan du skrive direkte beskeder til singler du finder interessante. Flere titusindevis af singler er allerede bragt sammen gennem Single.dk siden stiftelsen i 1999.Single.dk har kundeservice i højsædet, og du kan derfor altid tage direkte kontakt til dem via telefon. Single.dk er klar på telefonerne alle ugens 7 dage og ligeså er det muligt at tage kontakt til dem over deres live-chat funktion. Som medlem hos Single.dk får du ikke alene mulighed for at finde dit livs kærlighed, du kan også følge med i deres magasin som løbende kommer med gode råd og guides til at få det perfekte parforhold op at køre.

Fortrydelsesret

Som guld-bruger har du altid mulighed for at afmelde dit betalte medlemskab, og du får naturligvis stadig adgang til guld-funktionerne indtil næste regningsperiode starter. Har du fundet kærligheden, og ønsker du derfor at slette din Single.dk profil, kan dette naturligvis gøres hurtigt og enkelt.

Betaling

Single.dk modtager betaling gennem alment anerkendte betalingskort, såsom Mastercard, Visa og Dankort. Yderligere kan du betale via SMS, dog kun for 10 dage ad gangen.

Single.dk rabatkode

Drop de alene aftener, og find den perfekte partner med det samme. Med en Single.dk rabatkode fra SE OG HØR SAVER opnår du ekstra fordele som guld-medlem, som store prisbesparelser. Der er ingen grund til ikke at benytte sig af et godt Single.dk tilbud. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, bliver du altid underrettet når du får adgang til en eksklusiv Single.dk rabatkode