Spartoo – Spar op til 50%
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Spartoo rabatkode 2017

Spartoo betegner sig selv som nr. indenfor online sko. Med over 30.000 modeller fordelt på mere end 700 mærker finder du med garanti lige den sko du går og drømmer om. Med en Spartoo rabatkode fra SE OG HØR SAVER kan du nu få store fordele hvergang du handler hos Spartoo. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vores Facebook side så får du automatisk alle de nye Spartoo rabatkoder.

http://www.spartoo.dk/

Aktive Spartoo rabatkoder og tilbud

Spartoo – Spar op til 50%

Stort forårstilbud! Fra lørdag holder Spartoo stort udsalg den kommende uge, hvor du kan sparer op til 50%  på støvler og sko til både kvinder, mænd og børn. Derudover kan du også sparer op til 50% på... mere ››

31. marts 2017

Spartoo – Spar 10% på alle ikke-nedsatte varer

Hos Spartoo finder du altid er godt tilbud. Spar lige nu 10 % på alle ordrer med rabatkoden WINTER1. Rabatten gælder frem til 31. marts Rabatten gælder ikke partnerprodukter og nedsatte varer.... mere ››

31. marts 2017

Spartoo – Spar 15% med denne rabatkode!

Spar lige nu op til 15% på sko hos Spartoo. Benyt rabatkoden og få 15% rabat på udvalgte produkter, ved køb for minimum 700 kr. Gælder ikke for allerede nedsatte varer og partnerprodukter.... mere ››

Kategori:

Tags

31. marts 2017

Spartoo rabatkoder 2017

Spartoo blev oprettet i 2006 og er baseret i Grenoble, Frankrig. Firmaet specialiserer i internetsalg af sko til private. Spartoo er blandt Europas førende internetbutikker og har i dag operationer i en stor del af verden som fx Danmark, Tyskland, Irland og Polen.

Sortiment

Hos Spartoo finder du et kæmpe stort udvalg af sko til damer, mænd og børn. Du finder alt fra stiletter til tøfler, i mange størrelser og der er sko i alle prisklasser. Du finder desuden også et fint udvalg af tøj til både damer, mænd og børn i god kvalitet og til gode priser. Hos Spartoo er der over 600 af de førende modemærker.

Levering

Der findes flere forskellige leveringsmuligheder hos Spartoo. Du kan leveret til dit lokale posthus, postbutik eller døgnbutik helt gratis med Post Danmark ved køb for minimum 300,-. Ved køb af under 300,- koster levering 40,-. Der er også muligt, at få leveret til dit hjem for 40,-, hvis du køber for minimum 300,-. Købes der for under 300,- koster det 80,- i levering. Disse to leveringstyper tager 5-7 hverdage at nå frem. Ved standard levering med UPS koster det 80,- og tager 5 hverdage. Med ekspres levering med UPS koster det 110,- og har en leveringstid på 1-3 hverdage.

Returnering

Du kan returnere eller bytte dine varer indenfor 30 dage efter modtages af pakken hos Spartoo. Returnering foregår ved, at logge ind på sin konto på Spartoo og udfylde en returformurlar, hvor du derefter vil modtage en returlabel. Returneringen er gratis.

Betalingsformer

Der findes en masse betalingsformer, som du kan benytte dig af hos Spartoo. Du kan blandt andet betale med Mastercard, Visa, faktura via samarbejde med Klarna og via Paypal, samt meget mere.

Spartoo rabatkode

På SE OG HØR SAVER finder du alle de nye og eksklusive rabatkoder til Spartoo. En Spartoo rabatkode kan give en lang række store fordele, hvad de præcis går på varierer dog fra gang til gang. For at sikre dig de nyeste og bedste Spartoo rabatkoder er det en god idé, at tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebook side, så du aldrig får glip af en god Spartoo rabatkode.