14 dage gratis Storytel
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Storytel rabatkode 2017

Er du vild med lydbøger? Så har Storytel lige det du mangler. Hos Storytel får du for bare 99 kroner om måneden ubegrænset adgang til tusindvis af lydbøger på både dansk og engelsk. Lige nu kan du prøve Storytel 14 dage gratis. Med en Storytel rabatkode fra SE OG HØR SAVER kan du endvidere få endnu flere fordele når du køber et abonnement hos Storytel. Tilmeld dig også vores Facebook side og nyhedsbrev så får du automatisk opdateringer om de rabatkoder der interesserer dig.

http://www.storytel.dk

Aktive Storytel rabatkoder og tilbud

14 dage gratis Storytel

TUSINDVIS AF LYDBØGER OG E-BØGER! Lydbøger og e-bøger – alt fra bestsellers og prisbelønnede krimier til klassiske romaner og eventyr på dansk og engelsk, mens du pendler, træner eller hviler. Udfors... mere ››

Kategori:

Tags

31. juli 2018

14 dage gratis : Storytel

Lige nu kan du prøve Storytel gratis i 14 dage. Derved får du adgang til over 10.000 lydbøger på både dansk og engelsk. Tilbuddet er en god måde at afprøve på om et Storytel abonnement ville være noge... mere ››

Storytel DK rabatkoder 2017

Lyt til over 10 000 titler hos Storytel DK. De har alt fra bestsellers og prisbelønnede krimier til klassiske romaner og eventyr på dansk og engelsk, mens du pendler, træner eller hviler. Opdag en verden af lydbøger i dag, besøg Storytel DK og brug en af vores Storytel DK rabatkoder. Ved at anvende Storytel DK får du adgang til en digital abonnementsservice, som streamer lydbøger til din mobiltelefon. Du downloader en app til din mobil (iPhone og Android) og opretter et abonnement. Du betaler for et abonnement og kan lytte så meget du vil. Bøgerne streames i formatet mp3, og du kan endda lytte til et antal bøger offline, så du kan tage Storytel med dig, f.eks. når du rejser.  Storytel har et stort netværk af danske forlag og kan derfor tilbyde helt nye lydbøger, så snart de lander i handlen. De har både danske og engelske bøger.

Abonnement

Hos Storytel får du et Unlimited-abonnement, hvor du kan lytte ubegrænset til lydbøger for 99 kr. om måneden. Du tegner selv dit abonnement via hjemmesiden. Abonnementet har ikke nogen bindingstid. 

Betalingsformer

Du betaler dit Storytel abonnement enten via Visa eller Mastercard.

Lyt offline

Vælg den bog du vil lytte til og tryk på “gem offline”. Hvis du ikke har adgang til et WiFi-netværk, bliver du spurgt om du virkelig vil fortsætte. Det er muligt at downloade bogen, når du har internetforbindelse. Husk at gøre bogen tilgængelig offline, så kan du nemlig altid få adgang til bogen, uanset om du er på internettet eller ej. Du kan have op til 5 lydbøger i offline-mode samtidig.

Storytel Rabatkode

Du kan spare penge ved at bruge en Storytel rabatkode. Alle kan bruge en Storytel rabatkode her fra SE OG HØR SAVER. Fordelene ved den enkelte Storytel rabatkode variere. Vi har løbende nye Storytel rabatkoder her på siden, så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller like os på Facebook så bliver du automatisk holdt opdateret.