Telenor – Spar op til 55%
5 (100%)
15 votes
Store RSS

TELENOR rabatkode 2017

Telenor tilbyder alt indenfor bredbåndsforbindelse, mobiltelefoni, tablets og mobiltelefoner.

http://www.telenor.dk

Aktive TELENOR rabatkoder og tilbud

Telenor – Spar op til 55%

iPhone udsalg - spar op til 55 %. Du kan lige nu sparer helt op til 55% i rabat på populære iPhones hos Telenor. Køb bl.a. iPhone SE 16 GB for kun 3.250 kr. med abonnement.... more ››

28. February 2017

telenor-rabatkode

Telenor rabatkoder 2017

I 2009 fusionerede Sonofon og Cybercity , til det vi i dag kender som Telenor. Siden starten på eventyret , har Telenor forsøgt at give kunderne en sammenhængende kommunikationsoplevelse ved at bygge bro mellem teknologier, indhold og udstyr. Men vigtigst af alt, forsøger Telenor at være det personlige teleselskab, med dig i centrum. De er ”here to help”.

Fordele

Telenor har bedt Teknologisk Institut om at måle efter, hvor stærk er Telenors netværk. Resultaterne var tydelige, med Telenor kan du tale, downloade og streame hurtigere og mere pålideligt over hele landet. De dækker stort set hver en plet af Danmark med 3G og lynhurtigt 4G netværk. Du streame uden ventetid, sende store mails uanset hvor i landet du er og hente apps, programmer, filer og meget andet på et øjeblik. Desuden kan du finde et stort udvalg af mobiltelefoner til gode priser, mobiltelefoni, bredbånd og meget mere. Derudover er deres kundeservice åbent 24/7.

Samfundsansvar

Som et globalt teleselskab påtaget Telenor sig et ansvar for de samfund, som de selv er en del af. Det handler blandt om at beskytte børn og unge imod ubehagelige oplevelser på internettet og telefon. Og selvfølgelig reduktion af CO2-udledningen fra deres omfattende netværk af sendemaster.

Telenor rabatkode

Hos SE OG HØR SAVER kan du altid finde nye gode tilbuds kampanger og Telenor rabatkoder. Med en Telenor rabatkode kan du få endnu billigere telefoni, tilbud på køb af Telenor bredbånd og meget mere. Like os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev så får du direkte besked hvergang du kan finde en ny Telenor rabatkode her på siden.