Rating fallback
4.46 (89.24%)
141 votes
Butik RSS

The Cloakroom rabatkode 2017

Har du ikke tid til at shoppe tøj eller har svært ved at finde den rette stil kan eksperterne fra The Cloakroom hjælpe dig så du slipper for besværet.

http://www.thecloakroom.dk

Aktive The Cloakroom rabatkoder og tilbud

Ny The Cloakroom rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste The Cloakroom rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge The Cloakroom´s tilbudsside her:

Direkte link til The Cloakroom's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

The Cloakroom Rabatkode 2017

Butikken

The Cloakroom er en dansk webportal, der tilbyder personlig shopping for mænd. Mange mænd bryder sig ikke om at shoppe og endnu mindre at skulle gøre det i et propfyldt og varmt shopping center. The Cloakroom blev grundlagt på baggrund af denne forestilling.

Det foregår sådan, at man først skal tage The Cloakrooms stil test for at finde den rette personlige shopper, der stemmer bedst overens med din stil. Derefter vil der blive foretaget en stil session med din udvalgte personlige shopper. Herefter vil du få tilsendt en boks med tøj, hvorfra du kan udvælge de produkter du ønsker at beholde.

The Cloakroom tilbyder altså personlig shopping til mænd, der ikke ønsker at bevæge sig uden for hjemmet for at shoppe og opdatere deres garderobe. Eller til mænd, der er på farten og simpelthen ikke har tid til at shoppe selv.

Sortiment

The Cloakroom sælger produkter fra følgende mærker: Samsøe Samsøe, Eton, Filippa K, Soulland, Lee, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Happy Socks, Minimum, Paul Smith, Gant, Converse og Kings of Indigo mfl.

Retur og fortrydelsesret

Når du modtager boksen med tøj, har du en uge til at prøve tøjet og tænke over hvad du vil beholde. Efter de syv dage kan du altså sende det tøj retur du ikke ønsker at beholde. Du skal ikke betale for returfragten, men blot benytte den medsendte returlabel.

Levering

The Cloakroom har en fleksibel leveringsservice og kan både levere boksen til fx dit hjem eller arbejde så længe, der er nogen tilstede på den angivne adresse.

Man er ikke forpligtet til at modtage boksen et bestemt antal gange, men man tager blot selv kontakt til sin personlige shopping assistent, når man synes det er tid til en ny boks med tøj.

Betalingsformer

Betalingen foregår ved at du indtaster dine kreditkort oplysninger på din konto, og så bliver du trukket for det tøj du vælger at beholde. Du betaler altså ikke før, du har valgt de produkter du vil beholde.

The Cloakroom rabatkoder

Trænger du til en ny garderobe og vil du gerne undgå de fyldte shopping centre eller har du en travl hverdag uden tid til at shoppe? Så er The Cloakroom en fantastisk mulighed for at få fyldt din garderobe op med nye produkter uden det store besvær. Så hold øje med siden her eller tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev for at holde dig ajour med The Cloakroom rabatkoderne.