Rating fallback
4.46 (89.24%)
141 votes
Butik RSS

The World rabatkode 2017

Organisk tøj har aldrig været større end det er nu, og the world shop er en af de førende inden for salg af 100% organisk basistøj, som ikke blot er miljøvenligt og kan bruges til alt, men samtidigt er moderigtigt. Når det kommer til basics tøj er der ikke nødvendigt for et stort udvalg, og det ved The World. De tilbyder lige præcis det både mænd og kvinder har brug for, og til gode priser sammen med en bæredygtig tankegang. Sammen med SE OG HØR SAVER gives der The Worlds Shop rabatkoder, hvilket gør det endnu lettere og billigere at gå ind for organisk tøj.

http://www.theworldshop.dk

Aktive The World rabatkoder og tilbud

Ny The World rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste The World rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge The World´s tilbudsside her:

Direkte link til The World's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

The World rabatkoder 2017

Beskrivelse af the World shop

Hele The World’s image er den grønne tankegang ført sammen med moderigtige items og de må gøre noget rigtigt. Det klarer The World Shop til perfektion med deres organiske basic trøjer, som er et alternativ til det store forbrug og den forurening der finder sted ved tøjindustrien. Deres bluser er lækre i kvaliteten og samtidig 100% organiske, og nu kan de også købes online. The World bestræber sig på at leve op til deres slogan: made in the world. To the world. By the world. Med The World Shop tilbud hos SE OG HØR SAVER kan det blive endnu billigere at være miljørigtig i sit nye basic tøj. Der tilbydes tilbud på al deres organiske tøj samt fragt.

Sortiment

Da alt tøjet er organisk sælger The World på tanken ”less is more”. Og det gør de godt. Trods det begrænsede udvalg af toppe, sweatshirts, T-shirts og hoodies tilbyder The World alt hvad der er behov for når der er tale om basic tøj i god kvalitet, både for kvinder og mænd.

Retur og fortrydelsesret

Læs butikkens tekst igennem, og prøv så at omskrive det med dine egne ord. Det kunne fx være at bruge ordet ”2 uger” i stedet for ”14 dage”, ”varen” i stedet for ”pakken” osv.

Hos The World går de ligeså meget op i god service som de gør i bæredygtighed. Derfor er der 2 ugers fortrydelsesret, hvor man ved returnering skal skrive en mail til dem omkring sit ønske af returnering af varen. Returfragten for varen betaler kunden selv, men hvis man fortryder allerede ved køb af varen kan kunden nægte at modtage pakken.

Levering

Fragt for ens køb vil være 49 kr. ligegyldigt mængden der er købt. Pakken sendes dog med Post Danmark 1-2 arbejdsdage efter ordren er blevet modtaget og kunden vil også modtage en mail som tegn på, at det ny købte tøj er på vej.

Betalingsformer

The World tager imod mange af de mest almindelige betalingsmidler, som er følgende kort: Maestro, Visa, Visa/Electron, Dankort og MasterCard. Der kan dog kun betales med betalingskort og ikke overførsler.

The World Shop rabatkode

Her på siden laves eksklusive tilbud til The World i form af The World Shop rabatkoder. Fordelene er mange og da disse rabatkoder er skiftende vil det være en god idé at følge Se & Hør Saver på Facebook eller modtage nyhedsbrevet for gode tilbud. Det organiske tøj kan købes til billigere penge, stadig med god samvittighed. Med The World Shop rabatkode kan intet altså stå i vejen for at tænke bæredygtigt, og det gøres helt uden at gå ned på stil.