Ticket.dk: tilbud
5 (100%)
32 votes
Butik RSS

Ticket.dk rabatkode 2017

Ticket formidler alle former for flyrejser, hotelophold eller storbysferier til billige priser.

http://www.ticket.dk/

Aktive Ticket.dk rabatkoder og tilbud

Ticket.dk: tilbud

Spar en masse penge på din næste rejse ved at udnytte Ticket.dk's tilbudskampagner til udvalgte destinationer... mere ››

Ticket.dk rabatkoder 2017

Butikken

Ticket er et svensk/norsk rejsebureau, der udbyder rejser til privatpersoner. Ticket er en portal for de største og bedste rejsebureauer, der sammenligner diverse muligheder hos de forskellige udbydere for at kunne tilbyde kunden den bedste rejse til den bedste pris afhængig af kundens behov. Selvom det er et svensk/norsk rejsebureau kan du sagtens købe rejser via bureauet som dansker, hvilket gøres via deres hjemmeside Ticket.dk.

Sortiment

Ticket sælger både flyrejser, hotelophold og biludlejning samt pakkeløsninger med fly og hotel kombineret. Ticket har et stort sortiment af destinationer til Europa, USA, Australien og Asien, herunder bl.a. Alanya, Amsterdam, Malaga, Mallorca, Athen, Barcelona, London, Dublin, Bruxelles, Kreta, Lissabon, Prag, Oslo, Nice, Wien, Tenerife, Sunny Beach, Boston, Las Vegas, New York, Bangkok, Beijing, Dubai, Melbourne og Sydney. Så hvad end du er til storbyferie, charterrejse, ungdomsrejser eller oplevelsesferier har Ticket noget for dig.

Retur og fortrydelsesret

Det er muligt at afbestille og ændre din rejse under bestemte vilkår. Såfremt du afbestiller din rejse inden betalingen udløber er der ingen omkostninger i forbindelse med det. Hvis du derimod ønsker at afbestille din rejse efter betalingen er gennemført kræver det at du har tilkøbt Ticket Garanti for at få tilbagebetalt et beløb af rejsen. Med en Ticket Garanti kan rejsen abestilles op til tre timer inden afrejsen. Ticket Garanti giver dig mulighed for at få størstedelen af rejsens beløb tilbage.

Ønsker du at ændre din bestilling kræver det at du køber Servicepakken.

Betalingsformer

Når du handler hos Ticket kan du betale for din rejse med Visa og MasterCard.

Ticket.dk rabatkoder

Skal du på ferie, forretningsrejse eller lignede? Eller ønsker du måske at leje en bil? Så har Ticket samlet en portal, der både giver dig mulighed for at booke hotel, fly og biludlejning fra et og samme sted. Så hold øje med siden her eller tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev for at holde dig ajour med Ticket rabatkoderne og spar endnu flere penge på din rejse.