Travelbird: mere end 50% rabat
4.55 (91.04%)
61 votes
Butik RSS

TravelBird rabatkode 2017

TravelBird sælger rejser, og deres fordel ligger i at de samler rejserne fra mange udbydere, hvilket gør udvalget stort.

http://www.travelbird.dk

Aktive TravelBird rabatkoder og tilbud

Travelbird: mere end 50% rabat

Få mere end 50% rabat på et utal af rejser til alverdens destinationer med Travelbird... mere ››

TravelBird rabatkoder 2017

Skal du ud og rejse? Men hvilken rejse er den bedste og den billigste? Travel Bird bestræber sig på at tilbyde lige præcis de ferier, du leder efter til en meget fornuftig pris. Der bliver udbudt nye ferietilbud hver eneste dag, så der er altid ny inspiration at hente. Vores mission er at tilbyde dig en uforglemmelig oplevelse, som du husker for resten af livet.

Levering

Man får tilsendt en elektronisk billet (e-ticket). Dette indebærer, at du får en bekræftelse via den e-mail adresse, som du oplyste på bestillingstidspunktet. Derfor er det yderst vigtigt at det er den rigtige e-mailadresse du oplyser, når du bestiller din billet. Skulle du alligevel have tastet forkert e-mailadresse er der hjælp at hente på TravelBirds hjemmeside. 

 

Betalingsformer

Du kan betale med MasterCard, VISA eller PayPal på Travel Birds hjemmeside. Desværre kan du ikke betale for din booking med bankoverførsel.

 

Ombooking eller afbestilling

Kunden kan afbestille sit køb via telefon eller e-mail mandag til fredag i tidsrummet 08.00 til 22.00 og lørdag og søndag fra 09.00 til 17.00. Rejser, der omfatter flybilleter, kan desværre ikke afbestilles. 

Hvis kunden har valgt at betale sin rejse i rater, vil kundens booking automatisk blive annulleret, såfremt betalingen ikke sker inden de specificerede datoer. Depositum og bookinggebyr tilfalder derefter TravelBird. TravelBird sender to betalingspåmindelser via e-mail, inden fristerne udløber. 

Vælger kunden selv at afbestille en rejse, der er betalt i rater, tilfalder depositum og bookinggebyr ligeledes TravelBird. 

Kunden har ret til at afbestille rejsen på særlige vilkår, medmindre andet er oplyst ved aftalens indgåelse. Vær opmærksom på, at rejser, der indeholder flytransport, ikke kan afbestilles. Bookinggebyret på 150 DKK tilfalder altid TravelBird. 

Se på TravelBirds hjemmeside for nærmere oplysninger

 

TravelBirds rabatkoder

Du kan altid finde eksklusive TravelBird rabatkoder her på siden og spare en del penge på dine billetter. Derfor er det en god ide at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af en eksklusiv TravelBirds rabatkode.