Trendhim: spar op til 68%
4.71 (94.12%)
24 votes
Butik RSS

Trendhim.dk rabatkode 2017

Trendhim er en webshop som sælger alt i tilbehør til mænd. Trendhim sætter en ære i at sælge kvalitet til billig pris, og du kan med en Trendhim rabatkode fra SE OG HØR SAVER spare store penge på dine indkøb. Gennem en Trendhim rabatkode får du som kunde den unikke mulighed for at få disse, i forvejen billige kvalitetsvarer, til en endnu billigere pris. Tilmelder du dig SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev og følger facebooksiden vil du altid få direkte besked når du næste gang får adgang til en Trendhim rabatkode.

http://www.trendhim.dk

Aktive Trendhim.dk rabatkoder og tilbud

Trendhim: spar op til 68%

Få helt op til 68% i rabat på dine køb af smykker og accessories til mænd hos Trendhim... mere ››

Trendhim.dk rabatkoder 2017

Butikken

Trendhim blev startet i 2007 af et hold unge iværksættere som dengang lagde ud med udelukkende at sælge smykker til mænd over internettet.

Dette skulle vise sig at være en succes, og siden da er det Trendhim kun blevet større og større, og der er efterhånden ikke det stykke mandetilbehør de ikke fører.

Virksomheden fokuserer på at kunne levere så kvalitetsrige produkter som muligt, til den lavest mulige pris. Dette lader sig netop gøre ved at de udelukkende eksisterer som webshop. Derved slipper du for at betale for dyre salgslokaler, men kan i stedet hurtigt og nemt bestille dine ønskede varer hjemme fra sofaen.

Vil du gerne i kontakt med Trendhim foregår dette via e-mail eller telefon. På Trendhims finder også hurtigt en FAQ fane der på en nem og overskuelig måde viser de oftest stillede spørgsmål samt svarene til disse. Selvom Trendhim i forvejen leverer et hav af billige produkter, kan du nemt spare endnu mere ved at benytte en Trendhim rabatkode fra SE OG HØR SAVER, og du kan med fordel også tilmelde dig deres nyhedsbrev med alt fra nyheder til gode Trendhim tilbud. Et godt Trendhim tilbud kan hurtigt spare dig over 50% af købsprisen, og du finder masser af disse Trendhim tilbud under deres tilbudsfane.

Sortiment

Trendhim sælger udelukkende accessoires til mænd, og du finder over deres hjemmeside et meget bredt spektrum af varer inden for herretilbehør.

Trendhim fører et hav af forskellige brands, så hvad enten du leder efter et ur fra Eyki, et barbersæt fra Titan, eller sågar et slips fra Trendhims eget eksklusive brand af samme navn finder du garanteret altid et produkt som lever op til dine behov. Du finder ligeså også et bredt udvalg af punge, manchetknapper, solbriller og alt hvad man kunne forestille sig derimellem.

Trendhim sætter kundeservice i højsædet. Derfor har alle Trendhims smykker ekstra lang fuld returret på 30 dage.

Levering

Dag til dag levering og gratis fragt er standard hos Trendhim, og du har altid 30 dages fuld returret.

Returnering

Trendhim har en fantastisk returneringspolitik, der i al sin enkelhed går ud på at de er til at tale med. Er ordren placeret i kådhed en sen sommeraften, og fortrydelsen melder sig en uge efter, så er det overkommeligt. Det eneste du skal gøre er at sende varerne samt fakturaen retur, så returnerer de det betalte beløb inden for 2-4 hverdage.

Betaling

Trendhim accepterer en bred vifte af betalingskort, heriblandt Dankort, Visa, MasterCard og Diners

Trendhim rabatkode

Står du lige og mangler et par fede solbriller til charterferien, vil du forsøge dig med en gammeldags barberkniv, eller skal du absolut have en ny slipsenål til gallafesten? Så er du kommet til det helt rette sted. Trendhim er leveringsdygtige inden for stort set alt du kunne ønske dig af mandetilbehør, og du kan med en Trendhim rabatkode spare ekstra mange penge på ordren så du har flere penge til de andre af livets store glæder. Hvis ikke du vil risikere at overse den næste Trendhim rabatkode, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på facebook.