Trollbeads: gratis forsendelse
5 (100%)
51 votes
Butik RSS

Troldekugler rabatkode 2017

Troldekugler giver dig mulighed for at sammensætte dine egne smykker, så de afspejler netop hvem du er.

http://www.trollbeads.com

Aktive Troldekugler rabatkoder og tilbud

Trollbeads: gratis forsendelse

Du får helt gratis forsendelse på de verdenskendte troldekugler fra Trollbeads.com... mere ››

Troldekugler rabatkoder 2017

Butikken

Den første troldekugle, der senere dannede grundlag for hele Troldekugle konceptet blev designet af Søren Sølvsmed i år 1976. I dag har Troldekugler butikker i mere en 30 lande i hele verden.

Med Troldekugler kan du selv designe dit eget smykke ved først at vælge kæden, så låsen og til sidst de Troldekugler du vil have på dit smykke.

Sortiment

Med Troldekugler har du som nævnt selv mulighed for at sammensætte dit smykke af kæde, lås og troldekugler, men du kan også købe såkaldte ready-to-wear smykker, der allerede er sammensat af Troldekugler. Det kunne fx være et armbånd eller en halskæde med nogle bestemte troldekugler på.

Troldekugler sælger både armbånd, halskæder, øreringe og ringe til kvinder. Smykkerne fås i forskellige materialer så som: glas, sølv, sten, guld, krystal, rav, zirkoner og brillanter.

Retur og fortrydelsesret

Du har en måneds returret når du handler i Troldekuglers webshop. Det vil sige, at du kan få ombyttet varerne eller få pengene retur såfremt de sendes tilbage i samme stand som ved modtagelsen.

Der er desuden to års produktgaranti, hvis der skulle være nogle konstruktionsfejl, mangler eller lignende på produktet. Er det tilfældet kan varen ombyttes til en tilsvarende vare.

Levering

Leveringen er altid gratis, når du bestiller noget fra Troldekuglers webshop. Leveringstiden forventes at være mellem en til fem dage indenfor Danmark og Skandinavien.

Betalingsformer

Du kan kun betale med PayPal gennem troldekuglers webshop. Men fortvivl ej hvis du ikke har en PayPal konto. Det tager kun et øjeblik at oprette en og det er en nem og sikker betalingsform.

Troldekugler rabatkoder

Se & Hør Savers rabatkodeportal er hele tiden på udkig efter de nyeste Troldekugler rabatkoder og tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller hold øje med siden her, hvis du er vild med Troldekugler. Så har du helt sikkert en god chance for at spare en masse penge og gøre et kup.