Rating fallback
4.46 (89.24%)
141 votes
Butik RSS

Trustbuddy rabatkode 2017

Er pengene små? Kan du et Trustbuddy lån få. Står du og mangler nogle penge til fx ferien, kan du bruge SE OG HØR SAVERs Trustbuddy rabatkoder og få et godt Trustbuddy tilbud på dit næste lån.

http://www.trustbuddy.dk

Aktive Trustbuddy rabatkoder og tilbud

Ny Trustbuddy rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Trustbuddy rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Trustbuddy´s tilbudsside her:

Direkte link til Trustbuddy's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Trustbuddy rabatkoder 2017

Brug din Trustbuddy rabatkode og få et Trustbuddy lån

Trustbuddy er et svensk firma, der blev grundlagt i 2009. Siden da har Trustbuddy fået lidt under vingerne og har udvidet deres virksomked til 6 forskellige lande rundt omkring i hele Europa. Hos Trustbuddy får du et sikkert sted, at låne dine penge. Lidt ligesom når du låner af din buddy. De er det eneste børsnoterede peer-to-peer-långivningsselskab i hele verdenen. Siden 2011 har de været noteret på NASDAQ OMX First North. Og så er de tilmed verdens største formidler af kortfristede P2P-lån med mere end 200.00 medlemmer.
Deres mission er simpel. For dem handler det om at sikre dig en hurtig, nem og sikker måde at låne penge på.

Sortiment

Med en Trustbuddy rabatkode kan du på et godt Trustbuddy lån til det, du lige står og mangler. Det kan være du og kæresten gerne vil på ferie? Måske mangler du en ny cykel, eller noget hele tredje? Så er et Trustbuddy lån lige noget for dig.
Du kan få et Trustbuddy lån på op til 5000,- ved hjælp af ganske få klik på deres hjemmeside www.trustbuddy.dk. Så brug din Trustbuddy rabatkode, så du kan få et Trustbuddy tilbud på dit Trustbuddy lån allerede i dag.
Låner du penge, og betaler du dem tilbage indenfor 2 uge, er det helt gratis. Det vil sige, at der ikke er nogle renter, hvis du betaler tilbage hurtigt. Du kan også få et Trustbuddy lån i 30 dage, men så skal du betale lidt ekstra tilbage.

Retur og fortrydelsesret

Hvis du fortryder din låneansøgning, kan du vælge at trække den tilbage. Det kræver dog, at du gør det inden lånet bliver godkendt. Herefter er låneaftalen gældende.
Hvis du vil bruge din fortrydelsesret efter aftalen, skal du sende det til dem på skrift. Enten via en mail eller med et godt gammeldags brev. Det skal ske senest 14 dage efter, du har indgået din låneaftale.

Levering

Når du er blevet godkendt til et Trustbuddy lån, går der ikke lang tid, før du modtager dine penge. Ansøger du før kl. 16.00, modtager du pengene samme dag før kl. 17.00. Det kræver dog, at du har Nordea. Hvis ikke, kommer de den førstkommende bankdag.
Ansøger du efter kl. 17.00, kommer pengene næste bankdag. Har du en anden bank end Nordea, må du vente 2 bankdage.

Betalingsformer

Trustbuddy skal nok søge for at informere dig om betaling, når du ansøger om dit lån. De sender dig de nødvendige oplysninger. Og de sender også en påmindelse via SMS og ringer til dig, når det er ved at være tid til at tilbagebetale lånet. Alle lån har forskellige priser, alt efter hvor mange penge du låner. De forskellige renter og gebyrer kan du læse mere om på deres hjemmeside.

Trustbuddy rabatkode

Hos SE OG HØR SAVER finder du en enestående mulighed for at få et Trustbuddy tilbud på dit næste Trustbuddy lån. Det eneste du skal gøre, er at indløse en Trustbuddy rabatkode. Du kan låne op til 5000,-. Betaler du pengene tilbage inden for 14 dage, er lånet gratis. Men fortvivl ikke, hvis du hellere vil have lidt længere tid. For et mindre beløb kan du vente 30 dage med at tilbagebetale dit lån. Skynd dig at benytte dette gode tilbud og få et Trustbuddy lån allerede i dag.