Spar op til 60% på de fedeste ure!
4.16 (83.12%)
32 votes
Butik RSS

Urkompagniet rabatkode 2017

Urkompagniet er et rent skatkammer når det kommer til at finde de lækreste ure til de bedste priser. Med en eksklusiv Urkompagniet rabatkode kan du nu få endnu bedre priser når du besøger webshoppen. Husk også at tilmelde dig vores Facebook side og abonner på vores nyhedsbrev så går du aldrig glip af rabatkoder igen.

http://www.urkompagniet.dk/

Aktive Urkompagniet rabatkoder og tilbud

Spar op til 60% på de fedeste ure!

Her får du et direkte link til Urkompagniets tilbudssektion hvor du kan spare helt op til 60% på et kæmpe udvalg af ure til både ham & hende.... mere ››

Urkompagniet Rabatkoder 2017

Udover at finde Urkompagniet i Søborg nord for København, kan du nu også benytte dig af den fantastiske webshop, som tilbyder samme gode kvalitetsure som i den fysiske butik. Urkompagniet åbnede for første gang dørene i 2011, og butikkens mål har lige siden været at give alle danskere mulighed for at købe de bedste kvalitetsure på markedet. Samtidig har målet også været ure til attraktive og fordelagtige priser, som gør oplevelsen på webshoppen fornøjelig. En shoppingtur på Urkompagniets hjemmeside er derfor ganske let.

Sortiment

Hos Urkompagniet finder du kvalitetsure til børn, kvinder og mænd. Urkompagniet tilbyder de bedste mærker på markedet, så du er sikret en god handel. I sortimentet finder du alt lige fra klassisk designede ure, dykkerure, digitalure, vægure og vækkeure. Med mærker som Hugo Boss, Lacoste, Michael Kors, Nixon, Diesel m. fl. er du garanteret de nyeste ure med 100 % ægthed. 

Retur og fortrydelsesret

Hos Urkompagniet har du 14 dages returret efter modtagelsen af din vare. Såfremt din vare skal byttes, kan dette ske inden for en periode på 90 dage. Så har du god tid til at få tilbagesendt din vare uden bekymring om tidsfrist.

Levering

For at gøre din shoppetur mere behagelig og tryg, tilbyder Urkompagniet hurtig levering. Det betyder, at din vare vil blive afsendt samme dag, hvis du foretager dit køb inden klokken 16 på en hverdag. 

Betalingsformer

Hos Urkompagniet kan du betale med betalingskort. Dette gælder også udenlanske betalingskort. Du kan derfor hurtigt og nemt købe din ønskede vare.

Urkompagniet rabatkode hos SE OG HØR SAVER

Her på siden kan du finde Urkompagniet rabatkoder. Disse er forskellige, og passer derfor til dig og dine behov. Vi bestræber os på at tilbyde dig de mest fordelagtige rabatkoder, som kan komme dig til gavn under dit køb. Skynd dig at få gavn og glæde at de gode tilbud inden Urkompagniet rabatkoden udløber. Hvis du gerne vil holdes opdateret med vores fordelagtige rabatkoder, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller finde os på facebook.