VVSGIGANTEN: TILBUD
4.48 (89.58%)
43 votes
Butik RSS

vvsgiganten.dk rabatkode 2017

vvsgiganten.dk sælger alt indenfor vvs artikler.

http://www.vvsgiganten.dk

Aktive vvsgiganten.dk rabatkoder og tilbud

VVSGIGANTEN: TILBUD

Spar helt op til flere tusinde kroner på udvalgte tilbudsvarer hos VVSGIGANTEN lige nu... mere ››

Kategori:

Tags ,

vvsgiganten.dk rabatkoder 2017

Butikken

VVSgiganten er en virksomhed, der udelukkende eksisterer online og derfor har et højt fokus på at tilbyde deres kunder en god og hurtig betjening.

VVSgiganten sælger primært VVS artikler, men har også et sortiment af produkter til bolig og have. Så hvad end din have trænger til en ordentlig omgang eller du skal i gang med et gør-det-selv VVS projekt har VVSgiganten helt sikkert det der skal til for at kunne løse den slags opgaver.

VVSgiganten har fokus på kunden, hvorfor de bestræber sig på at give et hurtigt svar via e-mail og desuden sidder klar ved telefonerne på hverdage fra 8-16 med et stærkt personale, der alle har erfaring indenfor VVS. Når du ringer til VVSgiganten for at få assistance får du altså kun fat på fagfolk, der ved hvad de taler om og dermed lettere kan hjælpe dig.

Sortiment

VVSgiganten har først og fremmest et stort sortiment af VVS artikler til køkken og bad, varme, rør og fittings, afløb samt ventilation. Derudover sælger de også produkter til hus og have, herunder støvsugere, vandslanger, højtryksrensere og sågar saml selv kobber lysestager.

Foruden disse produkter har VVSgiganten også et mindre sortiment af el artikler bl.a. kabel, lyskilder og stikkontakter.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos VVSgiganten har du fjorten dages retur- og fortrydelsesret, hvor du kan få pengene tilbage uden yderligere grund, såfremt varen sendes tilbage i samme tilstand som ved modtagelsen.

Levering

Når du bestiller varer hos VVSgiganten er leveringsprisen 176 kroner ordrens vægt, størrelse og mængde, hvilket klart kan være en fordel, hvis man bestiller mange eller store og tunge varer.

De har desuden en hurtig leveringsservice, der som udgangspunkt leverer varerene indenfor 2 arbejdsdage.

Betalingsformer

Du kan betale med dankort, Visa, MasterCard, PayPal, American Express og bankoverførsel, når du handler hos VVSgiganten.

VVSgiganten.dk rabatkoder

Hold øje med VVSgiganten rabatkoderne her eller tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev, hvis du vil spare lidt ekstra på dit næste køb. Der kan være gode procenter eller tilbud at hente.