Rating fallback
4.46 (89.24%)
141 votes
Butik RSS

vvsnet2.dk rabatkode 2017

vvsnet2 tilbyder et kæmpe sortiment af vvs-artikler til spotpriser.

http://www.vvsnet2.dk

Aktive vvsnet2.dk rabatkoder og tilbud

Ny vvsnet2.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste vvsnet2.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge vvsnet2.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til vvsnet2.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

vvsnet2.dk rabatkoder 2017

Butikken

VVSnet2 er en online webshop, der sælger VVS artikler. VVSnet2 eksisterer udelukkende som en online portal, hvorfor de kan fokusere på at tilbyde deres kunder den mest effektive service samt konkurrencedygtige priser via deres hjemmeside.

VVSnet2 sælger VVS artikler af høj kvalitet fra velkendte mærker, der kan gøre dine gør-det-selv projekter noget nemmere.

Sortiment

VVSnet2 har et stort sortiment af VVS artikler til køkken, badeværelse, gulv, gulvafløb, kloak, varmeinstallation, tagrender og tag samt ventilation og klima. Der er nærmest ikke det du ikke kan få indenfor ovenstående kategorier hos VVSnet2, så det er bare med at komme i krig med hjemmeprojekterne. VVSnet2 har formentlig alt hvad du skal bruge til formålet.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos VVSnet2 har du to ugers retur- og fortrydelsesret. Bemærk dog at specialfremstillede produkter ikke tages retur. Beløbet kan gives retur inden for to uger, såfremt varen sendes tilbage ubrugt og i sammen tilstand som ved ankomsten.

Der er to års reklamationsret gældende ved fx fejl og mangler eller på anden måde forringelse af kvaliteten eller funktionaliteten, der ikke er selvforskyldt.

Levering

Leveringsprisen afhænger af bestillings størrelse og mængde. Bemærk at reklamationsretten ophører, hvis der er blevet givet tilladelse til at varen må stilles på kundens adresse eller lignende steder. Er kunden derimod ikke hjemme på leveringstidspunktet og er der ikke givet tilladelse til at stille varen et sted vil VVSnet2 forsøge at levere varen igen på deres regning. Det vil altså ikke komme til at koste ekstra ved genlevering.

Leveringspriserne starter fra 49 kroner.

Betalingsformer

Det er muligt at betale med almindelig dankort, Visa dankort, e-dankort Og Visa Electron, når du handler hos VVSnet2.

VVSnet2.dk rabatkoder

Hold øje med VVSnet2 rabatkoderne her eller tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev, hvis du vil spare lidt ekstra på dit næste VVSnet2 køb. Der kan være gode procenter eller tilbud at hente.