Watchmen: spar op mod 50%
4.74 (94.74%)
54 votes
Butik RSS

watchmen rabatkode 2017

Hvis du som mand føler at det eneste rigtige smykke du kan gå med er et ur, så bør du lægge vejen forbi watchmen.dk og søge inspiration. Her sælges nemlig over 140 forskellige ure til mænd, i mange stilarter og størrelser.

http://www.watchmen.dk

Aktive watchmen rabatkoder og tilbud

Watchmen: spar op mod 50%

Spar helt op mod 50% på de udvalgte herreure i sommertilbudssektionen hos Watchmen.dk... mere ››

Kategori:

Tags ,

Watchmen rabatkoder 2017

Butikken

Watchmen er en online butik, der sælger herreure til konkurrencedygtige priser og i god kvalitet. Firmaet blev grundlagt i år 2012 med mission om at sælge billige, men gode ure følge med de seneste trends indenfor design og teknologi, når det kommer til herreure.

Sortiment

Watchmen sælger både mekaniske ure og kvarts ure, der er drevet på batteri. Kvarts urenes batteri skal skiftes cirka en gang om året alt efter modellen. De mekaniske ure har derimod intet batteri. De drives af energier og skal nogen gange trækkes op manuelt.

Watchmen sælger ure fra flere forskellige mærker heriblandt det svenske brand Triwa, det belgiske mærke Komono samt Juisko, Shark, Daniel Wellington og Eyki.

Watchmen har ure i en prisklasse, der spænder fra 449 kroner til 2299 kroner. Der er dermed noget for en hver uanset om du er studerende på SU eller er fastansat med et fuldtidsjob.

Retur og fortrydelsesret

Watchmen har 28 dages retur- og fortrydelsesret, hvis du af forskellige årsager har lyst til at returnere dit ur eller ombytte det til en anden vare. Du kan få pengene tilbage såfremt uret sendes tilbage i sammen stand som du modtog det i ved ankomsten.

Levering

Når du handler hos Watchmen leveres din pakke med Post Danmark. Det tager dermed ca. en til to arbejdsdage for din pakke at nå frem. I større byer kan du forvente at modtage din pakke allerede indenfor en dag.

Der er altid fri fragt, når du bestiller et ur hos Watchmen uanset urets pris og ordrens omfang.

Betalingsformer

Du kan betale med følgende kort, når du handler hos Watchmen:

  • Dankort
  • eDankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard

Watchmen rabatkoder

Er du på udkig efter et nyt ur til din mand, kæreste, søn, bror, ven eller kollega kan du helt sikkert finde noget på Watchmen. Og hvorfor ikke spare lidt ekstra med en Se & Hør Saver rabatkode? Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller hold øje med siden her for at få fat i de helt nye Watchmen rabatkoder og spar en masse penge på dit næste køb af herreur.