Rating fallback
4.46 (89.24%)
141 votes
Butik RSS

Weissenhäuser Strand rabatkode 2017

Ferieboliger, strandhoteller, badeland og rutchebaner alt i et. I Weissenhäuser Strand kan du nyde alle de aller bedste ting ved at være på ferie, og tilmed ikke ret langt fra Danmark. Det helstøbte koncept giver dig mulighed for at slappe helt af og komme ned i gear, samtidig med at børnene måske kan få en vild oplevelse i rutchebanerne eller på wakeboard. Og vandskibanen. Brug en Weissenhäuser Strand rabatkode eller et Weissenhäuser tilbud lige her fra SE OG HØR SAVER næste gang du skal ind og bestille og spar masser af penge.

http://www.weissenhaeuserstrand.de/dk/

Aktive Weissenhäuser Strand rabatkoder og tilbud

Ny Weissenhäuser Strand rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Weissenhäuser Strand rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Weissenhäuser Strand´s tilbudsside her:

Direkte link til Weissenhäuser Strand's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Weissenhauser-Strand-rabatkode

Weissenhauser Strand Rabatkode 2017

Hotellet

Weissenhäuser Strand er et strand hotel i det nordlige Tyskland, mere specifikt er hotellet 5 kilometer vest for Oldenburg i Schleswig-Holstein og giver mulighed for en kør selv ferie til Tyskland. Særligt ved Weissenhäuser Strand er, at hotellet er super børnevenligt. Du finder et stort og skønt subtopisk badeland, som er et super kendt badeland i Tyskland, der kan nydes af alle aldre, samt et jungleland, der er intet mindre end et paradis for et fantasifulde børn, som her har rig mulighed for at lege i fx spejllabyrinten. Et af de nyeste steder, hvor man også kan udfolde sine legende sider, er WaWaCo. WaWaco er et wakeboard og vandski anlæg, hvor man kan prøve kræfter med at stå på wakeboard og vandski i sikre omgivelser og med vejledere lige ved hånden. WaWaCo henvender til dog ikke til de små, men derimod til de større børn, unge samt de voksne. Derudover finder du desuden 4 restauranter og 5 bistroer, hvor morgenmad foregår på restauranten Passat.

Værelserne

Der findes en del forskellige værelsestyper hos Weissenhäuser Strand, eksempler på disse kan ses herunder. Vær dog opmærksom på, at der findes mange andre slags end beskrevet nedenfor, herunder fx en Penthouse lejlighed, der har plads til 6 personer, samt en Bungalow i to etager, der har plads til 8 personer.

Et eksempel på en værelsestype kan være en 1-værelseslejlighed på 20 m2, som består af et kombineret sove- og opholdsrum, hvor du finder en dobbelt sovesofa. Dette et beregnet til 2 personer og kan både fås, hvor det vender mod land, men også mod hav.

Du kan også få den lidt større, nemlig en 1-værelseslejlighed på 25 m2. Denne er fortsat til 2 personer og indeholder ligesom den forrige et kombineret opholds- og soverum med dobbelt sofa, hvor der er mulighed for at vende mod hav eller mod land. I denne type 1-værelseslejlihed er det dog muligt at indsætte en barneseng.

Ønsker du en endnu større 1-værelseslejlighed til 2 personer, er det desuden muligt at få en på 32 m2. Lejligheden består fortsat af et kombineret sove- og opholdsrum med dobbelt sovesofa, hvor lejligheden kan vende mod land eller mod hav. Her kan ligesom ved lejligheden på 25 m2 indsættes en barneseng, men det er derudover også muligt at indsætte en ekstra seng.

Er i flere end 2 personer, der skal af sted og ønsker at bo sammen, kan i vælge en 2-værelseslejlighed med plads til 4 personer på hele 40 m2. Her finder du en opholdsstue med mulighed for to opredninger, en køkkenniche, et fjernsyn, badeværelse, et soveværelse med to senge. Derudover finder i også en balkon eller en terrasse. Denne type kan, ligesom de andre, vende mod hav eller mod land.

Bestilling

Du kan bestille netop det type ophold du ønsker på Weissenhäuser Strands hjemmeside, hvor det er muligt at sammensætte din rejse med forskellige oplevelser.

Betaling

I Weissenhäuser Strand kan der betales med kontanter, med Euro- eller Visacard, samt med de almindelige kreditkort, dog er mindstebeløbet ved køb med kreditkort 20,- €.

Fortrydelsesret

Ønsker du, at annullere din bestilling hos Weissenhäuser Strand 42 dage eller mere inden opholdets begyndelse, opkræves et ekspeditionsgebyr på 20 €. Ønsker du at opholdet annulleres 10 dage eller mere, men mindre end 42 dage før opholdet begyndes, opkræves et ekspeditionsgebyr på 25 % af det samlede lejebeløb. Sker annullering mindre end 10 dage før opholdets begyndelse, opkræves 50 % af det samlede udlejningsbeløb.

Weissenhäuser rabatkode

Ønsker du en kør selv ferie Tyskland, er Weissenhäuser Strand det oplagte valg, især hvis du også ønsker at besøge et kæmpe badeland i Tyskland. Stedet er det ideelle til børnefamilien, der både har små, men også større børn, da her simpelthen er noget for alle. Priserne hos Weissenhäuser Strand er varierende alt efter hvornår du tager af sted, hvor højsæson i skoleferierne altid er dyrest. Ønsker du ikke, at tage dine børn ud af skole, kan en Weissenhäuser Strand rabatkode fra SE OG HØR SAVER være løsningen. Med en Weissenhäuser Strand rabatkode kan der nemlig være mange penge at spare. En Weissenhäuser Strand rabatkode kan indeholde rabat på værelset, men kan også sagtens indeholde rabat på mad og lign. Følger du med her på siden, kan du finde de nyeste Weissenhäuser Strand rabatkoder og tilbud.