Rating fallback
4.46 (89.24%)
141 votes
Butik RSS

Zenji Mobile rabatkode 2017

Zenji Mobile er Danmarks nye mobilselskab, som noget nyt og anderledes kun tilbyder ét abonnement til deres kunder. De har derfor sammensat et fordelagtigt abonnement, som sikrer, at man som kunde slipper for at skifte mobilselskab i tide og utide, da det er skræddersyet til den gennemsnitlige danskers behov. Ambitionen er at være verdens bedste mobilselskab, da de ønsker at gøre tingene på en ny og anderledes måde. Det betyder 100 % gennemsigtighed, masser af forkælelse og en rigtig god service.
Her på SE OG HØR SAVER sørger vi for at være opdateret på alle de lækre og eksklusive Zenji Mobile rabatter og tilbud, så du kan nyde stor glæde af dem i fremtiden.

http://www.zenji.dk

Aktive Zenji Mobile rabatkoder og tilbud

Ny Zenji Mobile rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Zenji Mobile rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Zenji Mobile´s tilbudsside her:

Direkte link til Zenji Mobile's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Zenji Mobile rabatkoder 2017

Zenji Mobile tilbud

Kendetegnet ved mobilselskabet er deres Zenji Mobile tilbud, som giver deres kunder et billigt mobilabonnement. Som kunde hos Zenji Mobile behøver man derfor ikke bruge energi på at lede efter det rette mobilabonnement eller bekymre sig, om det nu dækker ens behov. Mobilselskabet tilbyder et enkelt mobilabonnemment, som tilbyder alt det, man nu engang behøver. Det fordelagtige Zenji Mobile tilbud indeholder et abonnement med fri tale, fri sms, fri mms, 10 GB data og et månedligt gavekort på 100 kr. for kun 200 kr. om måneden. Ved tilmelding opkræves 100 kr. i oprettelse, som betales med det samme. Man har 14 dages fortrydelsesret og derudover følger der ingen binding med abonnementet.

Månedligt gavekort

Zenji Mobile værdsætter deres kunder, og derfor bliver du tilbudt personlige bonuspoint, som du kan bruge til gavekort hos deres partnere. Du vil derfor kunne vælge mellem populære mærker, forkælelse eller spændende oplevelser. Det er Zenji Mobile’s tak for, at du er deres kunde. Zenji Mobile har et bredt spektrum af partnere, hvor du kan vælge dit gavekort til. Du vil garanteret kunne finde noget spændende hos følgende partnere: Magasin, Matas, Baresso, Nordisk Film, Saxo, Inspiration, Smartbox, Miinto, Zalando, Vero Moda, Stlepit, Elle, Ezzence.

Dækning

Zenji tilbyder 4G-hastighed på 3’s net, hvorfor man roligt spille, se TV, surfe og meget mere. Det betyder ikke noget, hvor du er, da man med Zenji kan være på nettet på telefonen stort set overalt. Ønsker du Zenji’s 4G-hastighed, skal du være opmærksom på at have en nyere smartphone. Ved hjælp af et interaktivt kort på deres hjemmeside, kan du tjekke, om du har dækning med Zenji. Bor du dog i nærheden af Danmarks grænser, anbefales det at du tjekker, om du er koblet på Zenji’s net.

Zenji Mobile rabatkode

SE OG HØR SAVERs Zenji Mobile rabatkoder indeholder gode tilbud flere gange om året, som kommer dig som kunde til gode. Det kunne eksempelvis være rabat på oprettelsen, flere bonuspoint eller lignende. Hvis du ønsker flere Zenji Mobile tilbud eller en Zenji Mobile rabatkode mere her og der, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og på denne måde sikrer du dig de bedste rabatter og tilbud serveret lige i din mail.