SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
03 jul 2018

Ansøg om et forbrugslån online

Sparetips, Tips

De fleste mennesker vil på ét eller andet tidspunkt få brug for at låne penge. Enten i forbindelse med huskøb, renovering eller en nyere bil. Det anbefales altid at søge om lån flere steder, da der kan være mange penge at spare på renter og gebyrer. Det er heller ikke sikkert, at den første bank, du ansøger i, er interesseret i at tilbyde dig et lån. Det kan dog både være besværligt og tidskrævende at tager til møder og udfylde låneansøgninger. Et nyt koncept kan spare dig for ulejligheden.

 

Lån penge hjemmefra

Tre unge mænd inden for bankverdenen havde længe været klar over, hvor besværligt det var at ansøge om lån Det besluttede de at gøre noget ved, og i 2017 lancerede de Lendme, som er en låneportal, der giver dig mulighed for at udfylde en enkelt låneansøgning hjemme fra din computer. Lendme sørger derefter for at indhente lånetilbud i en række banker og at sende tilbuddene til dig.

 

Nemt, hurtigt og gratis

Ved at benytte den service, Lendme tilbyder, sparer du tid på at tage til kundemøder i bankerne for alligevel at modtage et afslag og være nødsaget til at tage videre til næste bank. Det kan hurtigt tage mange uger, før du har indhentet, valgt og endeligt fået godkendt et lån. At bruge Lendme er gratis, og det tager kun 2-3 minutter at sende en låneansøgning. Du har også mulighed for at få kyndig vejledning undervejs, hvis du har behov for det.

 

Lånebeløb og lånetid

Hvis du gerne vil ansøge om et banklån online, skal du først og fremmest beslutte, hvor mange penge du ønsker at låne, og hvor lang tilbagebetalingstid du gerne vil have på lånet. Lendme har lavet en beregner, der ud fra de to parametre fortæller dig, hvor stor en månedlig ydelse, det cirka vil give. Du kan ansøge om lån fra 10.000 til 300.000 kr. og vælge en løbetid fra 1 år til 5 år.

 

Modtag, sammenlign og udvælg

Når du modtager dine lånetilbud, hvilket du gør inden for 48 timer, er det op til dig at sammenligne lånene og eventuelt udvælge det lån, du gerne vil takke ja til. Det gør du ved at underskrive låneaftalen, og derefter vil du have pengene på din konto inden for 1-2 bankdage. Når du skal sammenligne lånetilbuddene, skal du altid sammenligne lånenes ÅOP, som er de samlede årlige omkostninger i procent.

Se her hvordan du ansøger om lån flere steder med en enkelt låneansøgning.