SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
19 jan 2018

Bliv klar til sommerens bryllupsfest

Tips

Et bryllup er en kæmpe begivenhed. Det er dagen, hvor intet må gå galt, hvor vi skal være de bedste udgaver af os selv, og hvad vi kan tilbyde vores kommende partner, men også de mennesker, der elsker os og er omkring os, og som glæder sig lige så meget, som vi selv gør, til at fejre den perfekte dag i smukke omgivelser sammen med os.

 

Selvom det kan være både sjovt og spændende med overraskelser, der er planlagt af os selv, eller måske ligefrem af engagerede gæster, har det stor betydning for den måde, vi i fremtiden vil mindes denne dag på, at intet for alvor kommer bag på os, eller i det mindste, at det gør det på den rigtige måde, og at dagen, i store træk, forløber, som vi har planlagt den. 

Forberedelser til jeres Bryllup

De fleste starter derfor også forberedelserne til et bryllup i rigtig god tid, i nogle tilfælde ligefrem år før. Det burde dog ikke være nødvendigt, når det handler om pynt og borddækning. Der kan du i dag bestille, hvad du skal bruge på nettet, hvor udvalget ofte er langt større, end hvad du i gamle dage kunne finde i en fysisk butik. Det betyder, at du sparer masser af tid, når du skal i gang med planlægningen af dit bryllup.  

 

Pynt og borddækning

Udover at du kan finde alt hvad du drømmer om til borddækning og dekoration samlet på et og samme sted, finder du også masser af tilbehør, der vedrører selve bryllupsceremonien; invitationer til gæsterne, strømpebånd, gæstebøger, et kage-sæt til, når bryllupskagen skal skæres, for nu at give et par eksempler på, hvad du kan finde på nettet, uden at skulle bruge en masse tid på at lede efter det i forskellige fysiske butikker.  

 

Stort udvalg på internettet

Går du ind på en webshop, der forhandler bryllupsartikler, sidder du samtidig med et inspirationskatalog, hvor detaljen, du måske ikke lige havde tænkt over, pludselig bliver tydelig for dig.   

 

Har du tænkt over, hvordan du vil opbevare det dyrebare dokument, din vielsesattest er for dig? Bare for at nævne et eksempel på en lille, men vigtig detalje, hvor løsningen ligger lige for. Og hvad med ris-poserne? Hvordan skal de se ud – materiale og farvevalg? For ikke at tale om stolene i det fantastiske lokale, du har valgt som rammen om din store dag. Stolecovers eller dekorationssløjfer kan gøre hele forskellen, og du kan med garanti finde noget, der passer sig både for din smag og din pengepung. Igen en detalje, du måske ikke lige havde skænket en tanke, før du ser mulighederne i din webbutik.

Bestiller du desuden for over et bestemt beløb, har de fleste netbutikker ovenikøbet gratis levering. Der er med andre ord store fordele ved at handle på nettet, når man planlægger sit bryllup.  

CTI-party er en af Danmarks største leverandører inden for alt i festartikler. Med  et kæmpe udvalg på mere end 6000 varer til rigtig gode priser, når du skal handle ind til brylluppet – og et helt tema, der udelukkende handler om bryllup. Så lad dig inspirere til dit kommende bryllup hos Ctiparty.dk.