SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
26 jun 2018

Bliv professionel behandler: permanent makeup kursus

Anmeldelser

Har du en drøm om at hjælpe kvinder med at spare timer på at lægge makeup? At give muligheden for at vågne op og se frisk og veloplagt ud med en perfekt makeup? Så bør du overveje et permanent makeup kursus. Her lærer du forskellige teknikker til at lave permanent makeup, f.eks. i form af øjenbryn, vipper eller læber.

Prioriter kvalitetsprodukter

Når du vælger en karriere, der indebærer, at du laver varige ændringer i en anden persons udseende, skal du udover grundig uddannelse prioritere kvalitetsprodukter- og pigmenter, så resultatet bliver tilfredsstillende. Køb startkits, nåle og pigmenter af høj kvalitet eller tilmeld dig kurset her. Du kan udelukkende tage kurset, hvis du i forvejen har en relevant uddannelsen inden for skønhedspleje, for eksempel som makeupartist.

Bliv makeupartist

Det kan være en fordel at brede sine kompetencer en smule ud, og det er derfor oplagt at kombinere uddannelsen til makeupartist med et permanent makeup kursus. Uddannelsen til makeupartist varer cirka en måned med undervisning mandag til fredag, 6 timer dagligt. Uddannelsen er selvbetalt og koster 50.000 kr. inkl. moms. Du kan kun tage et permanent makeup kursus, hvis du i forvejen er makeupartist, kosmetiker, kosmetolog, tatovør, frisør, sygeplejerske eller lignende.

Kursus i trin

Når du tager et permanent makeup kursus, tager du kurset i trin – eller levels. På første kurusdel lærer du blandt andet om mikropigmentering, basisteknikker i eyelining og liplining og prisfastsættelse. På anden kursusdel øves der på modeller frem for dukker. Første del koster 6.000 kr. ekskl. moms, og anden del koster 12.000 kr. ekskl. moms. Derudover kan tilvælges en tredje del, der blandt andet indebærer korrektion af fejlbehandlinger, farvekorrektioner og mere avancerede teknikker. Tredje del koster 13.500 ekskl. moms. Dertil kan vælges ekstra farvekursus.

Hvad er mikropigmentering?

Det professionelle ord for permanent makeup er mikropigmentering. Mikropigmentering er pigmenter, der deponeres i hudens ydre lag med en meget tynd nål. Det svarer lidt til at få lavet en tatovering. Mange får lavet behandlinger for at spare tid på at lægge makeup eller for at være tilfredse, uanset hvornår de ser sig selv i spejlet – også lige når de er stået ud af sengen om morgenen. Nogle får det også lavet, fordi de fra naturens side har nogle uligheder, mangler pigment, eller fordi sygdom er skyld i manglende bryn eller vipper.

Vil du læse mere om, hvad der rører sig inden for mode og makeup, kan du gøre det her: FashionFollow.