SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
23 jan 2020

Få massage på den nemme måde

Uncategorized

Holder du af at få en god og effektiv massage, og kunne du godt tænke dig at have adgang til det konstant? Så kan svaret på den bøn være en massagestol. En massagestol, som du har stående derhjemme, kan du altid få tid til – medmindre den er optaget af en af de andre i din husstand.

Det kræver ikke nogen form for forberedelse eller tidsbestilling. Det er bare at sætte dig op i stolen og lade den arbejde din bagside grundigt igennem.

Massagestolens egenskaber

Der findes flere gode massagestole at vælge imellem. Der kan godt være forskel på hvor mange funktioner den enkelte stol har, men fælles for de fleste er, at de kan massere det meste af din krops bagside. Det vil sige de dele af kroppen, der vender ned mod stolen.

På de fleste stole kan du vælge imellem flere typer af massage. Det kan spænde lige fra den blide massage fra top til tå og til den mere intense punktmassage, hvor der arbejdes i dybden på et afgrænset område af kroppen.

Du kan også bare sætte dig op i stolen og få øget velvære.

Den forebyggende massage

Hvis du regelmæssigt får masseret din krop, så kan det være medvirkende til at forebygge, at du får mere alvorlige myoser eller spændinger. Sådan noget kan være meget svært at komme af med igen, så hvis du sørger for at sætte dig i din massagestol og dermed få masseret det hele godt igennem, så er det givet godt ud.

Det er altid nemmere at forebygge end at helbrede.

Den helbredende massage

Skulle nogle myoser eller spændinger have sat sig fast eller vokset sig større, så kan en massagestol også afhjælpe det. Store spændinger kan være meget ubehagelige, og du kan have hold i ryggen, nakken eller andre steder.

Hvis du indstiller massagestolen til at massere på og omkring det ømme sted, så får du løsnet op og får færre smerter. Sørg for at gentage behandlingen regelmæssigt, så du ikke skal døje med det over alt for lang tid.

En massagestol kan dermed både bruges forebyggende, helbredende og bare for den øgede velværes skyld.