SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
21 jan 2020

Gå ind i det nye årti med pungen fuld

Uncategorized

Januar er atter over os. For mange er januar den måned, som blot skal overstås. Vinteren er ofte sat lig med julen, men der er stadig mørke og kolde dage efter julen, hvor året kan synes uoverskueligt. Det samme gælder pengepungen efter den dyre juletid. De fleste kunne godt bruge ekstra penge mellem hænderne i januar, så du stadig har råd til dit nye fitnessmedlemsskab og den nye kur, som du har sat dig for at skulle starte på. Hvordan kan du så indtjene lidt ekstra til måneden? Læs med herunder. 

Sælg alle dine gamle ting og køb genbrug 

Genbrug er meget oppe i tiden. Det koster dyrt for vores jord at skabe ting, men bestemt også at destruere dem. Derfor er det godt for alle at genbruge tøj såvel som møbler og andet. Så næste gang traileren er fyldt og du smider det hele på lossepladsen, så tag et ekstra kig på tingene. De kan formentligt godt sælges og du kan pludseligt få en indtægt på noget der blot skulle smides ud. Det samme gælder hvis du selv køber varer genbrugt. Du får det til en meget billigere pris og kan prioritere andre udgifter højere. 

Tag ekstra timer på jobbet 

Nok er det ikke det du ønskede at høre, da din tid formentligt er knap i forvejen, men en ekstra time her og der kan pludseligt blive til mange lønkroner. Tag derfor ekstra timer i de perioder, hvor du mangler ekstra. En gode til dette, er at din arbejdsgiver vil kunne se, at du gør en ekstra indsats og er hårdtarbejdende. Måske netop det, sikre dig i den næste fyringsrunde? Synes tiden er for knapt eller kan du ikke overskue mere arbejde, så tag en lån hos Finbino som sammenlægger dine lån, således de matcher dig på bedst mulige vis. 

Begynd at skralde 

Det er et led i genbrugen, men på et område som endnu ikke er så udbredt endnu. At skralde, hvad er det for noget? I de kolde vintermåneder kan du med fordel tage forbi de åbne containere rundt omkring ved supermarkederne. Her finder du de fødevarer som er på randen til at løbe ud, men ikke er blevet solgt. De fleste varer er pakket ind i tæt emballage og derfor er der ikke ekstra bakterier i dette. Mens det er koldt, kan du med god grund skralde alt fra grønt til ost og kød, da dette ej er kommet over en normal køleskabstemperatur.