SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
20 jan 2020

Indhent flere tilbud og spar penge på dit lån

Uncategorized

Mange mennesker oplever at gå igennem perioder i deres liv, hvor økonomien er lidt ustabil og man ikke har råd til at betale uforudsete udgifter. I den forbindelse kan lånet været et funktionelt værktøj til at betale regninger, men ikke alle lån passer til dit behov.

Her får du en miniguide til, hvordan du bedst sparer penge, når du skal tage et lån.

Indhent flere tilbud og foretag en sammenligning

Har du brug for mere luft i budgettet og overvejer du at optage et hurtigt og nemt lån hos en online udbyder, så bør du først og fremmest indhente flere tilbud, så du kan finde den bedste løsning til dine personlige behov.

Lån af penge kræver lidt research, for det pågældende beløb skal jo betales tilbage, og her er det vigtigt med gode renter og realistiske løbeperioder.

Et kviklån, SMS-lån eller forbrugslån hos en online udbyder kan optages forholdsvis nemt og hurtigt uden det store kredittjek. Men før man skriver under på noget, bør man finde det mest plausible tilbud, hvor man kan spare flest penge.

Lav plads til tilbagebetalingen i budgettet

Har man truffet et valg om et lån og dertil valgt den rigtige udbyder, så er det vigtigt at man forbereder sig på tilbagebetalingen.

Den nemme låneproces betyder ofte at løbeperioden er kort, nogle gange helt ned til 30 dage. I den forbindelse er det vigtigt at du overvejer hvor stort et beløb du låner og om det er realistisk at tilbage med din indkomst. Overskrider du fristerne, så kan det resultere i høje gebyrer, som kan virke ødelæggende på din økonomi.

Sørg derfor altid for at du kan betale beløbet tilbage indenfor de opstillede frister, og husk altid at medregne renter, oprettelsesgebyr eller lignende. Har du styr på disse grundlæggende ting, så undgår du ubehagelige overraskelser som kan være stressende og bekymrende.