SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
11 feb 2020

Lån penge med rabat

Uncategorized

Skal du optage et lån online, kan det godt betale sig at finde frem til det billigste af slagsen. Du kan blandt andet finde lån med rabat, men i mange tilfælde kan det godt betale sig at undersøge markedet. Ved hjælp af sammenligning kan du nemlig finde det bedste lån. 

Hvad søger du?

Har du besluttet dig for at låne penge, er det naturligvis relevant, at du overvejer, hvilket lån du skal optage. Dette kan blandt andet være typen af lån, men lånebeløbet og løbetiden er ligeledes væsentlig.

Har du fundet frem til det bedste lån for dig, er det en god idé at kigge på nettet. I mange tilfælde kan du nemlig finde oversigter over lån, hvilket er en overskuelig måde at blive bekendt med dine muligheder. 

Kig din økonomi igennem

Hvis du har fundet et lån, som du godt kunne tænke dig at optage, bør du altid kigge din økonomi igennem. Det er nemlig ikke gratis at låne, og du kan ikke undgå, at du på et tidspunkt skal betale de lånte penge tilbage. 

Derfor er det vigtigt, at du har luft nok i økonomien til at betale den månedlige ydelse. Misligholder du dit lån, kan det føre til, at du bliver registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret. I fremtiden kan en registrering som denne have konsekvenser for din økonomi.

Ansøg hos flere låneudbydere

Skal du finde frem til det bedste lån for dig, er det vigtigt, at du ansøger om lån hos flere forskellige låneudbydere. Når du ansøger, vil der nemlig bliver foretaget en kreditvurdering på baggrund af din økonomi. Denne kreditvurdering er med til at fastsætte omkostningerne for lånet. 

Det vil sige, at dig og din ven muligvis ikke skal betale den samme månedlige ydelse, selvom I optager det samme lån. Dette skyldes, at en person, der har en god indkomst og ingen gæld, vil blive tilbudt et lån med lavere rente i forhold til en person, som står i en dårlig økonomisk situation. 

Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån. Vil du finde frem til det billigste lån, kan det derfor godt betale sig at ansøge hos flere forskellige låneudbydere. 

Sammenlign online

Når du har ansøgt om et lån, vil du modtage et lånetilbud. Her vil du blive bekendte med de præcise omkostninger for lånet, og dette giver dig mulighed for at sammenligne flere forskellige lån. At sammenligne lån med vidt forskellige renter og gebyrer kan dog godt være en udfordring, og derfor kan du med fordel tage internettet til hjælp. 

På nettet kan du nemlig finde låneberegnere, som kan beregne, hvad den månedlige ydelse samt de samlede omkostninger vil blive. På den måde kan du se hvilket lån, der bliver billigst for dig i sidste ende.

Tjek lånenes ÅOP

Vil du have en anden metode til at sammenligne de forskellige lån, kan du desuden kigge på lånenes ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. I dette tal er både renter og gebyrerne således regnet med, og derfor kan du sammenligne to vidt forskellige lån ved hjælp af dette tal. 

Skal du sammenligne ved hjælp af ÅOP, er det dog vigtigt, at lånebeløbet samt løbetiden er ens for de to lån. Opfylder lånene disse betingelser, vil lånet med den laveste ÅOP være det lån, som har de laveste omkostninger.

Husk de ekstra fordele

Når du låner, er det en rigtig god idé at kigge på lånets renter og gebyrer, så du finder et billigt lån. Dog kan det også være smart at undersøge ekstra fordele som eksempelvis en rentefri periode. Fordele som disse kan nemlig komme din økonomi til gode.