SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
26 apr 2018

Mos Mosh-jeans – Bukser der sidder perfekt

Anmeldelser

Du kender det formentlig; du står endnu en gang i prøverummet med et skuffet blik i øjnene. De bukser, der var så pæne på bøjlen, sidder bare ikke rigtigt. Og det gør de tre andre par i bunken for øvrigt heller ikke.

 

Jeans fra Mos Mosh er løsningen på dit problem. De har gjort en ære ud af at producere velsiddende jeans og bukser. Deres bukser omtales ofte som værende med perfekt pasform, og det klassiske look med de rå detaljer gør, at de kan gå til det meste tøj til både hverdag og fest.

 

Køb Mos Mosh hos Chopin Charlottenlund

Hos Chopin Charlottenlund, som både er Charlottenlunds største fysiske modetøjbutik og en online webshop, finder du et stort udvalg af Mos Mosh-jeans og andet tøj af samme producent. I skrivende stund finder du eksempelvis langt over 100 forskellige jeans og bukser fra Mos Mosh.

 

Læg dertil et katalog med mere end 1.000 stykker tøj, sko og accessories fra mere end 30 af verdens førende modbrands – så har du opskriften på den perfekte danske modebutik på nettet. Chopin Charlottenlund tilbyder fri fragt ved køb over 499 kr. og en leveringstid på 1-3 dage.

 

Mos Mosh til hverdag og fest

Chopin Charlottenlund har et stort udvalg af lækkert og velsiddende Mos Mosh-tøj til hverdagsbrug. Sammensæt eksempelvis:

  • et par Mos Mosh Rome Sateen Jeans i blue denim med en fin Gina tee i offwhite med skønne gulddetaljer, eller
  • et par Mos Mosh Abbey Zip Pants i navy med en blød og lækker Sophia O-neck Cashmere i grey melange.

 

Chopin Charlottenlund har også en masse lækkerier, der kan bruges til fest eller en tur i byen. eksempelvis: Sammensæt eksempelvis en Mos Mosh Blake Tuxen Night 7/8 Pant i indigo blue med en Blake Night Blazer i samme farve og en hvid Tilda Shirt.

 

Få rabat på Mos Mosh-tøj

Vil du gerne have fingrene i de lækre styles fra Mos Mosh, skal du en tur forbi Chopin Charlottenlund. Her får du en service i top og et stort udvalg af alle de bedste styles fra Mos Mosh og andre kendte og vellidte brands som Co’Couture, Via Vai og Soft Rebels.

Spar penge på alt det lækre tøj her: Chopin Charlottenlund rabatkoder.

 

Indlægget indeholder sponsoreret indhold