SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Om Os

Om Os

SE OG HØR SAVER er din direkte genvej til de bedste rabatkoder, tilbud og kampagner fra alverdens webshops og internet butikker. SE OG HØR SAVER giver dig et overblik over alt hvad der findes af lækre besparelser indenfor mode, underholdning, elektronik, ferier, dyrefoder, gaveartikler og meget, meget mere. De fleste besparelser udløses gennem rabatkoder. En rabatkode er en kode, der indtastes direkte på butikkens hjemmeside. Når du når frem til kassen får du automatisk fratrukket rabatten i ordrens samlede pris.

Besparelser

Hver dag arbejder vores redaktører og dedikerede medarbejdere hårdt på at indsamle alle de bedste rabatkoder, rabatter og kampagnepriser. Hermed får du som forbruger let adgang til alle tilbud og rabatter uden selv at skulle bruge tid på at søge rundt på internettet. Når du søger på en butik på vores side får du også automatisk et overblik over de aktive koder, der findes for den pågældende butik. Det eneste du så skal gøre er at klikke på det tilbud du vil bruge og så bliver du automatisk ført videre over på den pågældende webshop. Er det en rabatkode åbnes der som regel et nyt vindue hvori du kan se den rabatkode du skal indtaste i webshoppen. Kopier koden og så er du klar til at spare penge med det samme.

Eksklusive rabatkoder

Her hos SE OG HØR SAVER har vi valgt at indgå en lang række eksklusive aftaler med de mest populære butikker, for at sikre dig at du får de absolut bedste rabatter. Du finder derfor ofte tilbud her på SE OG HØR SAVER som du ikke kan finde noget andet sted på internettet.

Nyhedsbrev

Hvis du er blandt de mange danskere, der ikke vil betale for meget for tingene så er det en god ide at tilmedle dig vores gratis nyhedsbrev. Vi udsender jævnligt et nyhedsbrev hvori vi opremser alle de nyeste og bedste rabatkoder. Ved at abonnere på vores rabatkode nyhedsbrev er du altså sikker på aldrig mere at gå glip af besparelser.

Hvordan tjener SE OG HØR SAVER penge?

SE OG HØR SAVER er baseret på et kommissions koncept, der egentlig mest kan betegnes som et win-win koncept. Du får som forbruger rabat på alt det du køber online, butikken du handler i får øget opmærksomhed og flere kunder og derfor giver de os en kommission. Det vil altså sige at du som forbruger ikke skal betale noget til os for at få glæde af vores rabatter. Vi er heller ikke med til at fordyre produkterne i butikken da reklame igennem os er langt billigere for butikken end traditionelle reklamer. Samtidig skal det siges at vi ikke printer tilbudsbreve på skrift, så når du vælger at handle igennem SE OG HØR SAVER så er du også med til at skåne miljøet.

Spørgsmål og kontakt

Hvis der er noget du undrer dig over og som du ikke kan finde svar på her på siden så er du mere end velkommen til at kontakte os. Hvis du selv har en net butik eller hvis du kender en god rabatkode som vi endnu ikke har fået op på siden så er du også mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.