SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
31 jan 2018

Pift indretningen op med brugte møbler og spar penge

Tips

Boligindretning kan i dag være en dyr sag, men det behøver det ikke være. Med en smule træning kan du spare mange penge på at købe brugte møbler, uanset hvilken indretningsstil du går efter i hjemmet. Pengepungen bliver ikke blot skånet, hjemmet kommer også til at bære præg af de genanvendte møblers sjæl og personlighed.

 

Gå efter vintagestil eller et antikt look

Hvis du går efter vintagestil eller et antikt look i dit hjem, bør du overveje at køre forbi de lokale genbrugsbutikker eller klikke ind på de mange genbrugs- og aktionssider på nettet. Det er nemlig oftest disse stilarter, der er nemmest at skabe med brugte møbler. Uanset om det er designmøbler eller ej, du er på udkig efter, er der penge at spare og historie til hjemmet at hente.

 

Bland nyt og gammelt

Er du ikke fan af et hjem, der ligner en genbrugsbutik, kan du med stor fordel mixe nye og gamle møbler.  Du kan f.eks. købe dine retrolamper brugte og dermed tilføre et personligt touch til en minimalistisk eller nordisk stil. Førhen skulle vores hjem ligne et Bo Bedre-magasin, men sådan er det heldigvis ikke længere. I dag må der hjertens gerne være pift af personlighed i indretningen. Det kan du f.eks. også gøre med retroplakater på væggene, mens resten af møblementet er hvidt og nyt.

 

Arvestykker er fyldt med nostalgi

At bruge brugte møbler i sin indretning behøver ikke at være for at skabe eller fuldende en bestemt stil. Mange bruger også brugte møbler til at personliggøre hjemmet. Unikke møbler, der er gået i arv gennem familier, er ikke noget, du finder som nye, men tværtimod kun noget, du får som brugt. Nostalgien kan hurtigt komme frem, når man bringer mormors gamle sengebord eller oldefars flotte skænk ind i hjemmet på ny. Affektionsværdien af disse møbler er stor.

4 råd til at komme i gang med at købe brugt

  • Beslut dig for, hvad du er ude efter hjemmefra.
  • Husk, at en klat maling kan forandre meget.
  • Slip fantasien løs – en stol kan sagtens blive til et natbord.
  • Hav tålmodighed selvom du ikke finder det, du leder efter, første gang.

 

Vil du have mere inspiration til, hvordan du indretter med brugte møbler, kan du læse meget mere på Antik Indretning.