SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

21Diamonds Rabatkoder & Tilbud 2021

Med vores 21Diamonds rabatkoder og tilbud kan du spare mange penge når du handler hos 21Diamonds. En 21Diamonds rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos 21Diamonds, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en 21Diamonds rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Om 21Diamonds

21Diamonds

 

21Diamonds rabatkoder 2019

Butikken

21diamonds har siden deres grundlæggelse i 2011 etableret sig som en alvorlig international aktør på smykkemarkedet over nettet. De har gjort det så godt, at de den dag i dag, er den største online smykkebutik i Europa og leverer deres produkter i mere end 12 lande. Da firmaet blev grundlagt, var det med ideen om, at du selv, ganske enkelt, skulle kunne designe dine egne smykker online. Det koncept har de virkelig fået bragt til verden.

Sortiment

Med mere end 2 millioner forskellige konfigurationsmuligheder og gratis indgravering i ringe, tilbyder 21diamonds deres kunder noget helt unikt i form af Co-Creation – sæt dit eget præg på smykket. Sortimentet er bredt og kvaliteten i top. Der bliver kun benyttet certificerede ædelmetaller og ædelstene af højeste kvalitet, med stor vægt på de gamle tyske guldsmede traditioner. For selv at kunne garantere den bedste kvalitet, så benytter de sig af specialister med mange års erfaring indenfor området.

Levering

Levering i Danmark er gratis og leveringstiden kan variere fra produkt til produkt. Du kan se en oversigt over den forventede leveringstid, når du bestiller din vare.

Retur og fortrydelsesret

Hvis du mod al forventning ikke er tilfreds med dit køb, så kan du returnere det og får omgående dine penge tilbage. Returpolitikken hedder, at produkter skal returneres indenfor 30 dage efter levering. 21diamonds tager sig af omkostningerne for en returnering og du skal blot e-maile dem dit kunde- og bestillingsnummer på deres kundeservice og fortælle dem, hvornår pakken kan afhentes.

Betalingsformer

Hos 21diamonds er det let og komfortabelt at handle, og de accepterer både VISA og Mastercard. Beløbet hæves ved din bestilling og der pålægges ingen gebyrer.

21diamonds rabatkode

Få procentvis rabat eller tilbud på udvalgte produkter hos 21diamonds her på siden. Hvis du gerne vil holdes opdateret på rabatkoder og tilbud fra 21diamonds i fremtiden, så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebook side. På den måde får du besked lige så snart, at der er en ny rabatkode eller et tilbud fra 21diamonds på siden igen.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.