Butik RSS

21diamonds rabatkode 2018

Smykker er en smagssag, og derfor giver 21diamonds dig muligheden for at sætte dit eget præg på smykket. På hjemmesiden kan du selv designe din ring så den passer til din stil.

http://www.21diamonds.dk/

Aktive 21diamonds rabatkoder og tilbud

21Diamonds: FRI fragt

Design din helt egen ring hos 21Diamonds.dk og få samtidig fri fragt og returnering... mere ››

21 diamonds rabatkode 2018

Butikken

21diamonds har siden deres grundlæggelse i 2011 etableret sig som en alvorlig international aktør på smykkemarkedet over nettet. De har gjort det så godt, at de den dag i dag, er den største online smykkebutik i Europa og leverer deres produkter i mere end 12 lande. Da firmaet blev grundlagt, var det med ideen om, at du selv, ganske enkelt, skulle kunne designe dine egne smykker online. Det koncept har de virkelig fået bragt til verden.

Sortiment

Med mere end 2 millioner forskellige konfigurationsmuligheder og gratis indgravering i ringe, tilbyder 21diamonds deres kunder noget helt unikt i form af Co-Creation – sæt dit eget præg på smykket. Sortimentet er bredt og kvaliteten i top. Der bliver kun benyttet certificerede ædelmetaller og ædelstene af højeste kvalitet, med stor vægt på de gamle tyske guldsmede traditioner. For selv at kunne garantere den bedste kvalitet, så benytter de sig af specialister med mange års erfaring indenfor området.

Levering

Levering i Danmark er gratis og leveringstiden kan variere fra produkt til produkt. Du kan se en oversigt over den forventede leveringstid, når du bestiller din vare.

Retur og fortrydelsesret

Hvis du mod al forventning ikke er tilfreds med dit køb, så kan du returnere det og får omgående dine penge tilbage. Returpolitikken hedder, at produkter skal returneres indenfor 30 dage efter levering. 21diamonds tager sig af omkostningerne for en returnering og du skal blot e-maile dem dit kunde- og bestillingsnummer på deres kundeservice og fortælle dem, hvornår pakken kan afhentes.

 

Betalingsformer

Hos 21diamonds er det let og komfortabelt at handle, og de accepterer både VISA og Mastercard. Beløbet hæves ved din bestilling og der pålægges ingen gebyrer.

21diamonds rabatkode

Få procentvis rabat eller tilbud på udvalgte produkter hos 21diamonds her på siden. Hvis du gerne vil holdes opdateret på rabatkoder og tilbud fra 21diamonds i fremtiden, så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebook side. På den måde får du besked lige så snart, at der er en ny rabatkode eller et tilbud fra 21diamonds på siden igen.