Butik RSS

50PlusMatch rabatkode 2018

50plusmatch.dk er en datingside for den lidt ældre generation.

http://www.50plusmatch.dk

Aktive 50PlusMatch rabatkoder og tilbud

50Plus Match Dating: Prøv gratis

Du kan nu tilmelde dig 50plusmatch Dating helt gratis... mere ››

Kategori:

Tags

[50plusmatch.dk rabatkoder 2018

Butikken

50plusmatch er en hjemmeside med et målrettet formål, nemlig at gøre det muligt for aktive mennesker over 50, at finde sammen. Om det er for at finde en god ven, kærligheden eller nogle som kan berige ens liv på den ene eller anden måde, så er 50plusmatch den løsning, du har ledt efter. Det klare definerede mål af publikum har vist sig, at være en klar fordel, da deres kandidater matcher direkte til et kriterium, som betyder utrolig meget for alle der dater, og det er alder.

50plusmatch er en international organisation, men til trods for det, så fokuserer de målrettet på hvert enkelt marked. Dating fungerer forskellige i eksempelvis Belgien og Danmark, derfor tilpasser de deres website til det enkelte land.

Hvem ved, hvad fremtiden bringer dating? Hos 50plusmatch forsøger man hele tiden, at være innovative, følge udviklingen i samfundet, og på den måde finde nye måder, som kan være med til at facilitere dating og kontakt af potentielle partnere.

Hos 50plusmatch har de et godt omdømme, som værende en side med stort fokus på kundeservice og brugerkomfort. De er altid til at komme i kontakt med og deres kompetente medarbejdere bestræber sig på, at besvare mails hurtigst muligt. Privatliv er en ting, som der bliver værnet op på siden og når du finder din partner, så vil du ikke længere modtage mails fra dem – det kan man da kalde en lykkelig afslutning!

Sortiment og fortrydelsesret

Du kan tegne medlemskabet for 1, 3, 6, 12 måneder eller fortløbende og kan indenfor de første 7 arbejdsdage opsige medlemskabet uden omkostninger – hvis der ikke er blevet gjort brug af servicen i den periode. Pengene returneres fuldt ud til medlemmet, ved opsigelse pr. e-mail eller via hjemmesiden.

Betalingsformer

50plusmatch tilbyder giroindbetalingskort, kreditkort elektronisk betaling eller direkte indbetaling på deres bank- eller girokonto, som kan findes på hjemmesiden.

50plusmatch rabatkode

Hos SE OG HØR SAVER gør vi hvad vi kan, for at holde os opdateret med nye rabatkoder og tilbud fra 50plusmatch. Tilbud kan løbende variere, så hvis du vil holde dig opdateret på tilbud fra 50plusmatch, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller like os på Facebook. På den måde vil du være en af de forreste i køen, så snart vi smider nye tilbud og rabatter op.