SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

50PlusMatch Rabatkoder & Tilbud

Med vores 50PlusMatch rabatkode eller tilbud kan du spare mange penge når du handler hos 50PlusMatch . En 50PlusMatch rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos 50PlusMatch , og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en 50PlusMatch rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Om 50PlusMatch

50PlusMatch

 

50plusmatch.dk rabatkoder 2019

Butikken

50plusmatch er en hjemmeside med et målrettet formål, nemlig at gøre det muligt for aktive mennesker over 50, at finde sammen. Om det er for at finde en god ven, kærligheden eller nogle som kan berige ens liv på den ene eller anden måde, så er 50plusmatch den løsning, du har ledt efter. Det klare definerede mål af publikum har vist sig, at være en klar fordel, da deres kandidater matcher direkte til et kriterium, som betyder utrolig meget for alle der dater, og det er alder.

50plusmatch er en international organisation, men til trods for det, så fokuserer de målrettet på hvert enkelt marked. Dating fungerer forskellige i eksempelvis Belgien og Danmark, derfor tilpasser de deres website til det enkelte land.

Hvem ved, hvad fremtiden bringer dating? Hos 50plusmatch forsøger man hele tiden, at være innovative, følge udviklingen i samfundet, og på den måde finde nye måder, som kan være med til at facilitere dating og kontakt af potentielle partnere.

Hos 50plusmatch har de et godt omdømme, som værende en side med stort fokus på kundeservice og brugerkomfort. De er altid til at komme i kontakt med og deres kompetente medarbejdere bestræber sig på, at besvare mails hurtigst muligt. Privatliv er en ting, som der bliver værnet op på siden og når du finder din partner, så vil du ikke længere modtage mails fra dem – det kan man da kalde en lykkelig afslutning!

Sortiment og fortrydelsesret

Du kan tegne medlemskabet for 1, 3, 6, 12 måneder eller fortløbende og kan indenfor de første 7 arbejdsdage opsige medlemskabet uden omkostninger – hvis der ikke er blevet gjort brug af servicen i den periode. Pengene returneres fuldt ud til medlemmet, ved opsigelse pr. e-mail eller via hjemmesiden.

Betalingsformer

50plusmatch tilbyder giroindbetalingskort, kreditkort elektronisk betaling eller direkte indbetaling på deres bank- eller girokonto, som kan findes på hjemmesiden.

50plusmatch rabatkode

Hos SE OG HØR SAVER gør vi hvad vi kan, for at holde os opdateret med nye rabatkoder og tilbud fra 50plusmatch. Tilbud kan løbende variere, så hvis du vil holde dig opdateret på tilbud fra 50plusmatch, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller like os på Facebook. På den måde vil du være en af de forreste i køen, så snart vi smider nye tilbud og rabatter op.

Udløbne rabatkoder

Gratis

Tilmelding

Gratis tilmelding hos 50plusmatch -Find kærligheden nu

50plusmatch.dk er et online mødested for kvinder og mænd over 50 år, som søger kærligheden, og du kan nu tilmelde dig fuldstændig gratis, slå til nu og find kærligheden i morgen!  
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.