AKG Outlet: Spar op til 50%
4.57 (91.3%)
21 votes
Butik RSS

AKG rabatkode 2018

Den kvalitetsmæssige barre lægges højt, når valget af hovedtelefoner falder på AKG.

http://dk.akg.com/

Aktive AKG rabatkoder og tilbud

AKG Outlet: Spar op til 50%

Få fri fragt og spar op til 50% på restaurerede, gennemtestede og godkendte AKG produkter!... mere ››

Kategori:

Tags

AKG rabatkoder 2018

Butikken

I mere end 60 år har AKG leveret en ekstraordinær lyd, som er kraftfuld og ren. Lyd som selv de mest krævende musikere og lyd aficionados kan være tilfredse med. AKG har i sin levetid udviklet nogle af de mest naturlige og præcist klingende hovedtelefoner på markedet. Akustische und Kino-Geräte Gesellschaft mbH blev grundlagt i 1947, hvor man senere hen i 1965 forkortede navnet til AKG. AKG er indbegrebet af innovation inden for hovedtelefoner og lyd-præcision i til alle med passion for musik. Igennem AKG’s mange års levetid har deres produkter været ude på nogle utrolige rejser. De har blandt andet turneret med kæmpe stjerner som The Rolling Stones, Frank Sinatra, Kanye West og Missy Elliott samt cirkuleret rundt om jorden tusindvis af gange, ombord på rumstationen Mir.
I dag er AKG tilgængeligt i hele verden – så tager du musik seriøst og samtidig leder efter de ultimative hovedtelefoner, så er AKG svaret!

Sortiment

AKG producerer både kablede og trådløse støjreducerende hovedtelefoner i høj kvalitet, men også mikrofoner og andre lyd gadgets. Med både hovedtelefoner med og uden mikrofon samt trådløse in-ear monitoring systems til live shows og professionel brug, producerer AKG lidt til enhver brug. De har blandt andet samarbejdet med en af verdens bedste DJ’s, Tiësto, om deres headphones med navnet K267 TIËSTO. De er designet og tuned i samarbejde med Tiësto, som har optimeret dem til specielt studie brug og live shows.

Levering

Leveringen foregår hurtigst muligt og skulle gerne modtages indenfor 5 hverdage. Hvis ikke, så er kundeservice klar til at hjælpe dig med at lokalisere din ordre. AKG har stort fokus på, at du skal have den bedst mulige købsoplevelse og sørger derfor for, at du får gratis forsendelse.

Retur og fortrydelsesret

Fortryder du dit køb eller vil du annullere din ordre, så kan den returneres inden for 30 hverdage efter levering. Det kræver dog, at følgende betingelser er opfyldt:

  • Den originale formular til returnering bliver benyttet
  • Produktet har stadig sine originale mærkater, etiketter og kort
  • Produktet er komplet og er ikke blevet brugt eller har slidtage af nogen art
  • Produktet er emballeret i den originale og ubeskadigede emballage

Betalingsformer

Hos AKG accepterer de MasterCard, VISA, Maestro, PayPal og BANK overførsel, så der er masser af muligheder for hurtig og sikker betaling.

AKG rabatkode

Hos Se og Hør Saver kan du altid finde spændende tilbudskampagner og rabatkoder fra AKG. Med rabatkoden herfra får du kvalitetshøretelefoner og meget mere fra AKG til billigere penge. Hvis du vil holde dig opdateret på tilbud fra AKG i fremtiden, så husk, at du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev eller like os på Facebook, og så får du direkte besked, så snart der er nye tilbud eller rabatkoder oppe fra AKG.