Rating fallback
4.22 (84.48%)
294 votes
Butik RSS

Alperejser rabatkode 2018

STS Alperejser er nordens største skirejsearrangør til Alperne og er anerkendt for at være stabile, ansvarlige samt mange års erfaring bag sig. Deres fremgangsfilosofi går ud på altid at tilføre noget ekstra så kunden får mest for deres penge. De samarbejder med diverse hoteller og lejligheder så du har et ordentligt sted at bo på din rejse. Disse hoteller og lejligheder er nøje udvalgt så de går meget op i at deres gæster får den bedste service på deres ophold. Kan du lide sne og fart eller bare et snehvidt landskab med høj sol og blå himmel, så kan du nu benytte dig af en Alperejser rabatkode og få endnu flere besparelser på din næste rejse! For flere Alperejser tilbud, så husk at følge os på Facebook samt skrive dig op til vores nyhedsmail for flere Alperejser rabatkoder direkte i din indbakke.

http://www.alperejser.dk

Aktive Alperejser rabatkoder og tilbud

Ny Alperejser rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Alperejser rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Alperejser´s tilbudsside her:

Direkte link til Alperejser's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.alperejser.dk

alperejser rabatkode

Alperejser rabatkoder 2018

På STS Alperejser kan du få skræddersyet din rejsepakke lige efter dine behov. Deres specialpakker har vist sig at være en kæmpe succes, så er I flere der skal rejse sammen eller måske et firma eller familie, så er det oplagt at vælge et af Alperejsers faste pakker. Har du andre spørgsmål eller andet opfordres det at kontakte deres kundeservice for uddybende information. Her på siden kan du løbende finde Alperejser rabatkoder som du kan benytte med din næste rejse og opnå endnu flere besparelser. Vil du have flere Alperejser tilbud sendt direkte til dig, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Butikken

STS Alperejser har igennem 30 år været nordens største arrangør af rejser til Alperne. Virksomheden kendetegnes under ordene stabilitet, ansvarlighed og erfaring og deres vision er altid at tilføre noget ekstra og give gæsterne mere for deres penge. De går meget op i service og deres samarbejde med udsøgte hoteller og lejligheder er nøje udvalgt. STS Alperejser ejer og driver desuden også deres egne hoteller centralt placeret i Bad Gastein, Østrig.

Destinationer

STS Alperejser tilbyder skirejser til Alperne hvor du kan opleve skiløb samt ophold på udsøgte hoteller. Om du er studerende eller en gruppe der skal rejse, så skal du henvende dig til dem for specialtilbud og rejsepakker efter dine behov. Er du mere til afbudsrejser så kan du altid tage et kig på deres hjemmeside for løbende tilbud. Husk at du med en Alperejser rabatkode eller Alperejser tilbud får fordele som kunde næste gang du køber en rejse hos dem.

Retur og fortrydelsesret

Når du har bestilt en rejse skal du lægge et depositum på 600 kr. pr. person samt en evt. afbestillingsforsikring på 240 kr. Ved evt. afbestilling skal du kontakte deres hovedkontor enten telefonisk eller over mail inden for deres åbningstider. Her er nogle generelle retningslinjer omkring afbestilling;

– Er der mere end 40 dage før afrejse mister du depositum + evt. afbestillingsforskring

– Er der mellem 14 til 40 dage før afrejse mistes hele rejsen pris + evt. afbestillingsforskring.

– Er der mindre end 14 dage mistes hele rejsens pris + evt. afbestillingsforskring.

Betalingsformer

Hos Alperejser tager de imod Mastercard eller bankoverførsler.

Alperejser rabatkode

Er du til skiløb og bjerge dækket af sne, så er en skirejse med STS Alperejser lige noget for dig. Alperejser har sammensat diverse rejsepakker så du ikke skal bekymre dig om rejsen, ophold eller andre aktiviteter, men bare nyde ferien. Har du andre forespørgsler skal du henvende dig til deres kundeservice for specialtilbud som passer efter dine behov. På Se og Hør Saver kan du finde Alperejser rabatkoder som du kan benytte sammen med din næste gang du køber en skiferie hos Alperejser, og opnå endnu flere fordele som kunde. For eksempelvis kan du spare op til flere procenter på din næste rejse, så du får endnu mere værdi for pengene. For flere Alperejser rabatkoder eller Alperejser tilbud, så hold endelig øje med denne side samt følge os på Facebook hvis du ikke allerede gør det.