SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Astion Pharma Rabatkoder & Tilbud

Med vores Astion Pharma rabatkoder og tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Astion Pharma. En Astion Pharma rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Astion Pharma, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Astion Pharma rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Om Astion Pharma

Astion Pharma - Hudens skjold mod eksem 

Er du ramt af eksem? Så er der nu håb for din hud. Astion Pharma bekæmper eksem, kløe og irritation. Cremerne styrker hudens naturlige skjold, og du får en effektiv og nænsom behandling. Desværre oplever mange kun en begrænset effekt af de cremer mod eksem som eksisterer på markedet. Og mange ønsker en effektiv behandling uden binyrebarkhormon (kortison).

Det er baggrunden for udviklingen af Astion Pharma. Den første Astion Pharma® creme blev udviklet i starten af 1980’erne, da dermatologerne efterspurgte en god fugtighedscreme til børn med atopisk eksem.

Det satte skub i udviklingen af en creme, der bevisligt beskytter huden og hjælper den med at hele.

Hvilke former for eksem kan produkterne behandle?

Produktserien kan behandle og lindre en lang række forskellige problemer som er relateret til eksem.

  • Døjer du med kløe, på kroppen og i hovedbunden, som følge af eksem og hudkløe - så bør du købe den kløestillende creme
  • Skæleksem ses som skæl i hårbunden, skællende eksemforandringer i ansigtet (pande, øjenbryn- og vipper, næsefløj) og på bryst, ryg, navle og lyske
  • Håndeksem (eksem på hænderne) forårsager en rød, hævet og kløende hud eventuelt med små blærer. Det rammer ofte erhvervsaktive mennesker og kan give langvarige gener samt udvikle sig til en kronisk sygdom
  • Og mange flere

100 % tilfredshedsgaranti

Vi har testet vores produkter og ved, hvad de kan. Derfor har vi tilfredshedsgaranti på alle vores produkter.

Dag-til-dag levering

Hvis du bestiller inden kl. 14:00 på hverdage sender vi samme dag. Derfor har vi altid en leveringstid på 1-2 dage, men oftest kun 1 dag. I ugerne 29 – 30 kan der være 1-2 dages ekstra leveringtid.

Gratis fragt i Danmark med GLS til pakkeshop

Alle ordre over 99 kr. der sendes med GLS til en pakkeshop i Danmark er fragtfrit.

Fragt til Danmark – Direkte hjem til døren

Forsendelser med GLS Direkte hjem til døren koster 19 DKK. Er du ikke hjemme til at modtage pakken vil du kunne afhente den i den nærmeste pakkeshop. Forsendelser til pakkeshop/afhentningssted leveres fragfrit.

Leveringsbetingelserne gælder ikke for Grønland, Færøerne og udlandet

Betalingsformer

Vi modtager betaling med Dankort, Visa, Mastercard and Eurocard. Du har også mulighed for at betale med MobilePay.

Astion Pharma rabatkode - spørgsmål & svar

Astion Pharma er en populær online shop hvor du altid har 14 dages returret på dit køb. Der er ingen skjulte gebyrer og dine varer bliver leveret indenfor få dage. Vi vil dog anbefale at du altid læser handelsbetingelserne inden du gennemfører dit køb hos Astion Pharma.

Hvad er en Astion Pharma rabatkode? Og hvordan bruger jeg den?

En Astion Pharma rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen. En Astion Pharma rabatkode består af flere tal og ciffer, som du kan kopiere fra vores side. Ofte skal koden aktiveres og det bliver den automatisk når du klikke på linket “Vis rabatkode”.

Hvor ofte får i en gyldig rabatkode til Astion Pharma?

Vi får løbende rabatkoder til Astion Pharma, dog er det butikken der bestemmer hvornår de ønsker at uddele eksklusive rabatkoder. Vores ambition er at forhandle min 1 gyldig Astion Pharma rabatkode om måneden.

Hvorfor virker min Astion Pharma rabatkode ikke?

Hvis din Astion Pharma rabatkode ikke virker skyldes det ofte at den kun gælder til et udvalg af brands eller at du skal købe for et minimum beløb. Læs derfor betingelserne grundigt på selve Astion Pharma rabatkoden. Derudover er kan det være at Astion Pharma rabatkoden er udløbet. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har problemer med din Astion Pharma rabatkode eller ønsker at dele en Astion Pharma rabatkode med os.

Kan man bruge flere rabatkoder til Astion Pharma?

Med mindre det fremgår af betingelserne kan du benytte din Astion Pharma kode så mange gange du vil. Vær dog opmærksom på at der i visse tilfælde er begrænsninger på hvilke produkter og brands der kan kombineres.

Hvordan får man rabatkode Astion Pharma?

Astion Pharma uddeler ofte rabatkoder til loyale eller nye kunder. Du kan i visse tilfælde få en rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrev eller Facebook. Vi får løbende tildelt rabatkoder fra Astion Pharma, tilgengæld ønsker Astion Pharma at vi skaber omtale og interesse for Astion Pharma produkter.

Hvor indtaster man Astion Pharma rabatkode?

En Astion Pharma rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen.

Hvad er forskellen på en Astion Pharma rabatkode, Astion Pharma kuponkode, Astion Pharma kampagne?

En Astion Pharma rabatkode og Astion Pharma kuponkode er forskellige betegnelser for det samme. En kampagne er typisk et udsalg, tilbud eller særligt event som Astion Pharma Black friday udsalg.

Hvad får i ud af at tilbyde en Astion Pharma rabatkode?

Vi får en lille % af din ordreværdi når du benytter Astion Pharma rabatkoden. Det vil sige at der ikke er nogen omkostninger for dig når du benytter vores side - kun besparelser :wink:

Udløbne rabatkoder

10%

Rabatkode

10 % rabat på alle produkter i 2019

Spar 10 % på alle produkter i hele 2019
VIS RABATKODE

10%

Rabatkode

10 % rabat på alle produkter i 2019

Spar 10 % på alle produkter i hele 2019
VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.