op til 75% Babyfryd rabat
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Babyfryd rabatkode 2018

Mærkevaretøj til drenge & piger.

https://babyfryd.dk/

Aktive Babyfryd rabatkoder og tilbud

op til 75% Babyfryd rabat

Babyfryd har altid gode tilbud og rabatter på hylderne, vi giver her direkte adgang til deres store tilbudsside, hvor du lige nu kan spare op til 75% !! Slå til nu.... mere ››

Kategori:

Tags

Babyfryd – Spar op til 60%

Babyfryd giver dig lige nu op til 60% rabat på bukser, t-shirts, toppe, leggins, sko og meget mere fra Babyfryd.... mere ››

Kategori:

Tags

Få gratis kredit indtil januar – BabyFryd

Torsdag og fredag i denne uge, kan du opnå gratis kredit indtil 20.januar. Klik på menuet "Børnepenge" i top menuen.... mere ››

Babyfryd rabatkoder 2018

Butikken

Babyfryd.dk er en webshop der har et bredt sortiment af tøj til børn fra 0 til 10 år. Ens for hele sortimentet er, at det lever op til de høje standarder når talen falder på kvalitet og mode. På babyfryd finder du tøj fra kendte mærkevareproducenter men også tøj fra mindre danske og udenlandske designere.

Sortiment

Hos Babyfryd.dk finder du alt i bukser, bluser, strømper, kjoler, jakker og heldragter til drenge og piger. Velkendte mærker som AlbaBaby, MOLO, Mini A Ture, Katvig, Danefæ, Krutter og Småfolk, er blot nogle af de mærker der forhandles. 

Retur og fortrydelsesret 

Når du modtager dine varer fra Babyfryd, har du 14 dages fortrydelsesret.

Skulle du fortryde dit køb, skal du udfylde en returblanket som typisk sidder uden på den pakke som du modtog varerne i. Alternativt kan du besøge babyfryd.dk´s hjemmeside og finde en fortrydelsesformular under salgs- og leveringsbetingelser.

Returnering

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til BabyFryd.dk. Hvis du tilbagelevere varer til babyfryd har du ansvaret for produktet indtil det ankommer til Babyfryds butik. Gem altid postkvittering og track`n` trace nummeret på pakken.

Du afholder selv udgifterne i forbindelse med tilbagelevering, og vi modtager ikke pakker sendt som efterkrav. Du bør tilbagereturnere dine varer inden for 2 uger.

Husk at kvitteringen fra dit køb, og når vi modtager varerne fra dig, vil vi kontrollere deres stand, og såfremt der ikke er bemærkninger til dette, vil vi tilbagebetale det fulde beløb, til det betalingskort der blev benyttet til købet.

Hvis varerne er beskadiget eller på anden vis har tabt værdi, kan du miste dit tilgodehavende delvist eller helt. Det kunne eksempelvis være hvis du har taget varen i brug eller at varen er blevet beskadiget, mens den har været i din varetægt

Levering

Bestiller du inden klokken 20.00, leverer Babyfryd pakken til PostDanmark senest efterfølgende dag. Bestiller du inden klokken 14.00, forsøger Babyfryd at få pakken sendt afsted samme dag. Du vil normalt modtage din pakke senest 2 hverdage efter din bestilling, sker dette ikke er du velkommen til at ringe eller maile til Babyfryds kundeservice.

Ved udsalg eller sæsonpræget tilbud, kan der forkomme længere leveringstid på enkelte varer.

Al afsendelse af pakker sker via PostDanmark. Er der ingen til at modtage pakken returneres den til det lokale posthus. Hvis du på forhånd ved at der ikke er nogen hjemme i dagstimerne, kan det være en stor fordel at få pakken leveret på din arbejdsplads.

Betalingsformer

Når du handler på Babyfryd.dk, kan du betale medMastercard, Dankort, Visa- og Visa Elektron. vi hæver først pengene når varen afsendes.

Når du benytter elektronisk betalingskort hos Babyfryd.dk, sker det via en krypteret sikker SSL-forbindelse. Dette betyder i praksis at hverken Babyfryd.dk eller nogle andre kan se dine kontoplysninger i forbindelse med transaktionen.

Babyfryd.dk rabatkode

For at kunne give dig alle de fordelagtige rabatter der er forbundet med en rabatkode fra Babyfryd.dk, bør du holde dig ajour med SE OG HØR SAVER. Du kan kun bruge en rabatkode pr. ordre.