Butik RSS

Banggood rabatkode 2018

Banggood tilbyder alt indenfor de nyeste gadgets. Med en Banggood rabatkode får du virkelig noget for pengene.

http://www.banggood.com

Aktive Banggood rabatkoder og tilbud

Op til 70%: BangGood

Få op til 70% rabat på udvalgte daglige deals hos BangGood... mere ››

http://www.banggood.com

Banggood rabatkoder 2018

Butikken

Bang Good er en international onlinebutik, der forhandler kinesisk indkøbte varer opkøbt direkte fra kinesiske engroer. Sitet blev grundlagt i år 2004, hvor det til at starte med specialiserede sig i computer software research og udvikling. Siden da har sitet udviklet sig til en online detailbutik, der forhandler mere eller mindre alt hvad du har brug for. Butikken har fire kontorer forskellige steder i Kina med hovedsæde i Guangzhou, hvor over 1000 medarbejdere er tilknyttet. Bang Good bestræber sig på at sælge kvalitetsprodukter til lave priser og samtidig yde en formidabel kundeservice.

Sortiment

Bang Good forhandler over 70.000 forskellige produkter lige fra Apple produkter til mobiltelefoner, LED lys, tøj, kosmetik, smykker, ure, haveudstyr og hårde hvidevarer. Alle produkterne er nøje udvalgte for at kunne tilbyde den bedste kvalitet til den bedste pris. Produktserierne opdateres hele tiden for at holde sig opdateret med de seneste tendenser og nyeste produkter.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos Bang Good kan du returnere din vare indenfor 3 dage og få det fulde beløb med undtagelse af leveringsomkostningerne tilbage. Hvis din ordre ankommer og er ude af funktion eller på anden måde beskadiget kan du ved at kontakte Bang Good indenfor 3 dage få tilsendt et nyt produkt eller få en fuld refundering af varen.

Levering

Bang Good tilbyder levering i næsten hele verden og har desuden gratis levering på nogle produkter til nogle destinationer. Omfattes din bestilling ikke af fri levering vil prisen variere afhængig af produktets vægt og størrelse. Men leveringspriserne er generelt yderst overkommelige. Det er desuden muligt at til vælge ekspres levering for at modtage pakke så hurtigt som muligt, hvis du er i tidsnød. Derudover tilbyder Bang Good en track and trace service, der giver dig mulighed for at følge pakken under leveringen. Du vil få en mail med tracking oplysningerne, når din ordre afsendes. Levering til Danmark tager mellem 7 og 10 arbejdsdage.

Betalingsformer

Det er muligt at betale med almindelige dankort samt MasterCard og Visa Dankort. Derudover kan du også betale med Paypal, der er en nem og sikker måde at betale for dine varer på.

Bang Good rabatkoder

Næste gang du vil handle online hos Bang Good kan du benytte en af denne sides rabatkoder for at sikre dig den bedste pris på dit ønskede produkt. Axel rabatkoder giver rabatter til siden www.banggood.com. Med i forvejen lave prise kan du gøre et attraktivt kup med Bang Good rabatkoder, der vil forsyne dig med kvalitetsprodukter direkte fra Kina.