SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Batteries-Online Rabatkoder & Tilbud

Med vores Batteries-Online rabatkoder og tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Batteries-Online. En Batteries-Online rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Batteries-Online, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Batteries-Online rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Om Batteries-Online

Batteries-Online

 

Batteries-Online rabatkoder 2019

Butikken

Batteries-Online.dk har siden 2004 været markedsleder indenfor salg af batterier og opladere til videokameraer og kameraer. Virksomheden sætter kvalitet i højsædet og leverer kun kvalitetsvarer fra deres eget lager. Virksomhedens konkurrencedygtighed er en kombination af hurtig levering af kvalitets produkter til gode priser. Deres leverandører er udvalgt med omhu og alle opladere og batterier er generiske produkter – hvilket vil sige, at de er 100% kompatible med originalerne.

Sortiment

Battericellerne i Batteries-Online.dk’s produkter er af højeste kvalitet og med garanti. Sortimentet er bredt og blandt deres produkter finder du blandt andet batterigrep, digitalkamera batterier, digitalkamera opladere, dobbeltopladdere til foto/video, knapcellebatterier, laptop batterier og opladere, mobiltelefon batterier, værktøj batterier, videokamera batterier og oplader og powerbank batterier. Står du og mangler et batteri, så tøv ikke med at kontakte Batteries-Online.dk.

Levering

Bestiller du på hverdage før kl. 13:00 bliver sendt samme dag. Den normale leveringstid er indenfor 1-3 hverdage. Samtidig er leveringsomkostningerne skruet helt i bund og koster kun 19 kr. uden nogle skjulte omkostninger. Leveringen vil ske igennem Post Danmark og den estimerede leveringstid er til en dansk adresse. Bestiller du din pakke til Grønland tager det 3-6 dage og Færøerne 3-4 dage. Vil du modtage varen med det samme, så er der mulighed for at få leveret via DHL Express til en pris af 39 kr.

Retur og fortrydelsesret

Fortryder du dit køb, har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du køber produkter hos Batteries-Online.dk. Fortrydelsesretten tæller 14 dage frem fra det tidspunkt, hvor du modtager din ordre. Skifter du mening, er utilfreds eller andet, skal du bare returnere ordren inden for de 14 dage. Varer som sendes retur skal være i samme stand som modtaget samt i original emballage.

Betalingsformer

Batteries-Online.dk tilbyder flere forskellige betalingskort. Du kan bl.a. både betale med Dankort, VISA og MasterCard.

Batteries-Online.dk rabatkode

Hos Se Og Hør Saver finder du løbende rabatkoder og tilbudskampagner fra Batteries-Online.dk. Ved hjælp af disse tilbud og rabatter kan du handle dine batterier til en ekstraordinær pris. Vil du ikke gå glip af fremtidige kampagner og tilbud, så har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller, at like os på Facebook, og på den måde få direkte besked, så snart der er nye tilbud fra Batteries-Online.dk at finde på siden.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.