10% rabat : Tandblegning
4.88 (97.62%)
41 votes
Butik RSS

BeconfiDent rabatkode 2018

BeconfiDent Tandblegning er for dig der gerne vil have et ægte Holywood smil. Med en BeconfiDent rabatkode eller tilbud kan du nu få bleget dine tænder til en langt billigere pris.

http://www.beconfident.dk/

Aktive BeconfiDent rabatkoder og tilbud

10% rabat : Tandblegning

Med denne BeconfiDent rabatkode får du hele 10% rabat når du bestiller do it yourself tandblegning.... mere ››

BeconfiDent rabatkode 2018

Butikken

BeconfiDent er en online butik til gavn for dine tænder, der kun eksisterer som en netbutik, hvorfor du altid er sikret de mest favorable priser på diverse produkter til dine tænder. Bag BeconfiDent sidder en tandlæge til rådighed, der er klar til at svare på diverse spørgsmål omkring tandblegning og BeconfiDents produkter. Tandlægen bag er Dr. Martin Giniger, der anses for værende en af verdens mest anerkendte og dygtige tandlæger. Dr. Giniger er desuden ekspert indenfor tandblegning.

Sortiment

BeconfiDent specialiserer sig som udgangspunkt i tandblegning, der er udviklet i Sverige og produceres i USA. BeconfiDent tilbyder 3 forskellige varianter af tandblegning til hjemmebro: et starter kit, en skumbehandling (3 uger) eller en tandblegningspen. Derudover sælger BeconfiDent to forskellige slags bideskinner til brug om natten samt en tand gloss, der giver dine tænder en ekstra glød.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos BeconfiDent kan du returnere din vare indenfor to uger uden nogen særlig begrundelse. Bemærk at returretten kun er gældende for uåbnede varer i den originale indpakning. Når du ønsker at returnere din vare skal du oplyse kundeservice om det senest 14 dage efter modtagelsen af pakken samt medsende en kopi af ordrebekræftelsen. Du skal selv betale leveringsomkostningerne for at sende pakken retur.

Levering

Når du handler hos BeconfiDent fra Danmark er leveringen gratis, og hvis du bestiller inden klokken tre om eftermiddagen afsendes varerne den samme dag. Bemærk at levering til Færøerne, Grønland og Island tager længere tid (kundeservice kan oplyse om mere specifikke oplysninger).

Betalingsformer

Når du handler hos BeconfiDent er det muligt at betale med almindelige dankort, MasterCard og Visa Dankort. Derudover kan du også betale med Paypal, der er en nem og sikker måde at betale for dine varer på. Pengene hæves så snart varen afsendes.

BeconfiDent rabatkoder

Næste gang du vil handle online hos BeconfiDent kan du benytte en af denne sides rabatkoder for at sikre dig den bedste pris på dit ønskede produkt. En rabatkode hos BeconfiDent kunne for eksempel være 10% på en tandblegning. Så skynd dig forbi BeconfiDents netbutik og gør brug af rabatkoderne, hvis du vil sikre dig et flot og blændende hvidt smil med BeconfiDents dentale produkter.