Butik RSS

Bellevue Box rabatkode 2018

Bellevue Box er en af Danmarks førende forhandlere af oplevelsesgaver. Med en Bellevue Box kan du forkælde den du holder af med oplevelser i særklasse. Som noget nyt kan du med en Bellevue Box rabatkode få endnu mere oplevelse for dine penge. Vi får jævnligt nye Bellevue Box rabatkoder og kampagne tilbud her på siden så husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedbrev så du aldrig går glip af en god rabatkode.

http://www.bellevuebox.dk/

Aktive Bellevue Box rabatkoder og tilbud

Gratis Fragt – Bellevue Box

Du får fri fragt, fri indpakning og en gratis hilsen til den du holder af hos Bellevue Box. Klik videre for at se alle de fede gaver du kan give via Bellevue Box.... mere ››

Bellevue Box – gaven der altid hitter

Uanset om du skal købe en julegave til din mor, en fødselsdagsgave til din veninde, en årsgave til din kæreste eller en sølvbryllupsgave til dine bedsteforældre, har Bellevue Box noget, du kan bruge. De fine gavebokse kan indeholde alt fra cafébesøg til gokartture. Oplevelsesgaver i boksform er faktisk grundlagt af Bellevue Box, der også har det største udvalg på markedet. Her går du ikke forgæves.

Bellevue Box sortiment

Bellevue Box sælger oplevelsesgaver til enhver smag. Lige fra middage, hotelophold og biografture til helikopterflyvning, wellness og ballonflyvning. Der er oplevelsesgaver i alle prisklasser, så uanset om gaven skal koste 200 eller 2000 kr., kan du finde noget hos Bellevue Box. Der er også noget til alle typer, hvad enten du er til action, romantik eller god mad.

Grundlæggeren af Bellevue Box hedder Henning Bruun, og ideen om oplevelsesgaver i boksform kom, da han mente, at materielle gaver var ved at tage overhånd. I stedet blev visionen, at danskerne i langt højere grad skulle opleve ting sammen, og derfor have mulighed for at give oplevelser i gave. Noget rigtig smart er, at boksene kan bruges helt op til 3 år efter køb, så du risikerer ikke, at din oplevelse pludselig er gået til spilde.

Nem bestilling og dag-til-dag levering

Gaveboksene kan bestilles hos Bellevue Box. På hjemmesiden får du fri fragt, og varen leveres dagen efter, såfremt du bestiller inden kl. 12.00. Dét er da god service!

Retur og fortrydelsesret

Hos Bellevue Box har du hele 30 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Via mail meddeler du deres kundeservice om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Derefter sender du varen retur i forsvarligt indpakket stand. Som med tilbagelevering hos de fleste andre webshops, står du selv for omkostningerne ved at sende retur. Selvfølgelig på nær, hvis varen fejler noget ved modtagelse. Senest 30 dage efter, at du har meddelt, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten, modtager du dine penge retur på din konto.

Har du fået en Bellevue Box, som måske ikke lige er dig, eller er der bare en anden, du hellere kunne tænke dig? Du kan med langt de fleste gavebokse ombytte dem helt frem til en måned inden udløbsdatoen kvit og frit via deres ombytningsformular. De eneste bokse, der ikke kan ombyttes, er Biograftur for 2, Cafébesøg med bio for 2, Bio & Burger for 2, Film & Takeaway og gavekort til JustEat.dk og Hungry.dk.  

Bellevue Box tilbud

Når du skal betale hos Bellevue Box har du mulighed for at tilføje en Bellevue Box rabatkode, så du kan få oplevelsesgaver endnu billigere. Hos SE & HØR SAVER finder du de aktuelle Bellevue Box rabatkoder. På den måde går du aldrig glip af de bedste Bellevue Box tilbud. Tilmeld dig SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev for at holde dig opdateret og vend tilbage på et senere tidspunkt for at se de nyeste rabatkoder.

Det smarte koncept er taget godt imod hos danskerne og er også værdsat ved modtagelse af den anerkendte Gazelle-pris fire år i træk, så Bellevue Box faktisk har titlen ”Super-Gazelle”. Gazelle-prisen er ikke den eneste, Bellevue Box har vundet. Også ”Entrepreneur Of The Year” er gået til virksomheden en håndfuld gange.