op til 40% Bodystore rabat på udstyr
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Bodystore rabatkode 2018

Bodystore er webshoppen for dig der vil tage træning til det næste niveau. Hos Bodystore finder du alt indenfor udstyr og tilbehør til seriøs styrketræning og sport. Med en Bodystore rabatkode kan du nu få endnu mere træning og sportsudstyr for dine penge.

http://bodystore.dk/

Aktive Bodystore rabatkoder og tilbud

op til 40% Bodystore rabat på udstyr

Hos Bodystore kan du lige nu få helt op til 40% rabat på udstyr! Så trænger træningen eller nytårsforsættende at blive suppleret med nyt udstyr, så er det nu du skal slå til! Find de specielt udvalgte... mere ››

50% PAYDAY DEALS – Bodystore

Hos Bodystore fejrer de lønningsdag ved at tilbyde op til 50% rabat på flere af deres topsælger brands og produkter. Så skynd dig ind og shop bl.a. Star Nutrition, SuperDry, MusclePharm og meget mere ... mere ››

Spar 25% – Bodystore

Lige nu kan du spare 25% på proteinpulver hos bodystore. Se udvalget her.... mere ››

Bodystore : Outletudsalg

Her har du et direkte link til Bodystores outlet, hvor du kan spare masser af penge på udvalgte varer. Husk der altid er masser af penge at spare hos Bodystore når du skal handle udstyr og tilbehør ti... mere ››

http://bodystore.dk/

Bodystore rabatkode 2018

Butikken

Bodystore er med god grund Danmarks førende webbutik indenfor motion og træningsudstyr. Hos Bodystore kan du finde alt hvad du drømmer om indenfor højkvalitets kosttilskud, træningstøj, udstyr og meget mere. Bodystore kombinerer kvalitet med gode priser, når de forhandler al slags træningsudstyr og supplementer.

Sortiment

Bodystore er en webshop udviklet af atleter med masser erfaring indenfor træningsmiljøet. Derfor bliver udvalget også valgt med omhu til trods for den ekstraordinære bredde i sortimentet. Der er alle slags kosttilskud til et hvert formål. Så om du søger noget fedtforbrændende, der kan hjælpe dig med at blive sommerklar, du mangler at fylde dit proteinlager op med pulver eller bars eller du er på udkig efter noget der kan hjælpe dig med dine led- og muskelsmerter, så er Bodystore stedet. Med deres kæmpe udvalg indenfor træningsudstyr, redskaber og tilbehør, er det bare at gå på jagt på webshoppen – du skal nok finde hvad du søger. Du kan også finde træningstøj indenfor de mest anerkendte mærke så som Nike, GASP, Gold’s Gym, Better Bodies og CRAFT.

Levering

Når du handler hos Bodystore.dk får du hurtig levering og fri fragt på varer over 500 kr. Tommelfingerreglen er, at du modtager din pakke indenfor 1-4 hverdage. Alle forsendelser sker gennem Post Danmark og forsendelser under 500 kr. koster 45 kr. uden omdeling eller 55 kr. med omdeling.

Retur og fortrydelsesret

Ved køb af varer hos Bodystore har du 14 dages fuld fortrydelsesret, og der er gratis returnering og bytte af varer. Fortrydelsesretten er gældende 14 dage fra den dag du modtager varen. Ved at registrere dit fortrydelseskøb på hjemmesiden, så får du tilsendt en returseddel og Bodystore står på den måde for prisen på din returnering.

Betalingsformer

Hos Bodystore er det muligt at betale med både Mastercard, Diners Club og VISA. Samtidig kan de i samarbejde med Collector Credit AB, tilbyde faktura og delbetaling – det kan du læse mere om på deres hjemmeside.

Bodystore rabatkode

Hos SE OG HØR SAVER, gør vi vores bedte for altid at have de nyeste rabatkoder til Bodystore. Det varierer løbende hvad en Bodystore rabatkode giver dig af fordele, men typisk kan du forvente, at få en procentvis besparelse på dine køb. Husk, at du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebook side, så du ikke går glip af vores Bodystore rabatkoder i fremtiden.