Udvalgte tilbud: Boligalarmer.dk
5 (100%)
40 votes
Butik RSS

Boligalarmer.dk rabatkode 2018

Boligalarmer tilbyder alt indenfor alarmsystemer og videoovervågning.

http://www.boligalarmer.dk/

Aktive Boligalarmer.dk rabatkoder og tilbud

Udvalgte tilbud: Boligalarmer.dk

Gode tilbud på begrænsede varer der sælges til nedsat pris!... mere ››

Boligalarmer.dk rabatkoder 2018

Butikken

BoligAlarmer.dk har leveret alarmer til utallige danskeres hjem siden 2003 og er specialister inden for alarmer samt nogle af de mest erfarne udbydere når det kommer til trådløse alarmer til både virksomheder og boliger i Danmark og resten af Skandinavien.
Hos BoligAlarmer.dk hjælper de deres kunder med at skabe tryghed i deres hjem, ved at sikre deres værdier. Det er vigtigt for virksomheden, at tilbyde produkter, hvor pris og kvalitet er velafstemt og hvor man samtidig kan tilbyde en høj faglig rådgivning, som en integreret del af løsningen. Til trods for at have billige priser, så skal kunderne altså ikke gå på kompromis med produkternes kvalitet, den specialiserede support eller rådgivning, hvilket gør dem til et oplagt alternativ til de helt store alarmselskaber. Hos BoligAlarmer.dk forener de på denne måde, det enkle og upersonlige online-salg med deres rådgivning og personlige service af højeste faglige kvalitet.

Sortiment

Hos BoligAlarmer.dk er sortimentet bredt og der bliver blandt andet tilbudt produkter som tyverialarmer, videoovervågning, røgalarmer, tågesikring, låsesystemer, dørklokker og meget andet tilbehør. Udover dette store udvalg af trådløse tyverialarmsystemer og meget andet sikringsudstyr, så får du også personlig og professionel rådgivning om dine produkter eller hvis du har spørgsmål til hvilken en fremtidig løsning du skal vælge.

Levering

Hos BoligAlarmer.dk koster leveringen 45 kr. og bliver sendt med Post Danmark. Hvis din ordre er på over 750 kr. skal du dog ikke betale for nogen fragtomkostninger. Ved forsendelser til udlandet beregnes den faktiske fragtpris, som minimum vil være 350 kr. uanset ordrens størrelse. Grønland og Færøerne er inkluderet i udlandsforsendelser.

Retur og fortrydelsesret

Hos BoligAlarmer.dk har du altid 60 dages returret. Fortrydelsesretten udløber 60 dage efter den dag du har modtaget din vare. Ved returnering skal du sende din ordre retur uden unødig forsinkelse.

Betalingsformer

Når du handler hos BoligAlarmer.dk kan du betale via Dankort, VISA Dankort eller Bankoverførsel. Så snart de har modtaget betalingen for varen, bliver den afsendt.

BoligAlarmer rabatkod

Hos Se og Hør Saver kan du løbende finde gode tilbud og rabatkoder fra BoligAlarmer.dk. Vi sørger for, at give dig dét mere for pengene, når du skal handle alarmer eller andet sikringstilbehør til dit hjem igennem BoligAlarmer.dk Så hvis du ikke vil gå glip af fremtidige rabatkoder eller kampagnetilbud fra BoligAlarmer.dk, så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller like os på Facebook, så vil du få direkte besked hver gang du kan finde et nyt kampagnetilbud eller en ny rabatkode fra BoligAlarmer.dk her på siden.