Rating fallback
4.22 (84.48%)
294 votes
Butik RSS

BON´A Parte rabatkode 2018

Moderigtige kollektioner til kvinder, mænd & børn

https://dk.bonaparteshop.com/

Aktive BON´A Parte rabatkoder og tilbud

Ny BON´A Parte rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste BON´A Parte rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge BON´A Parte´s tilbudsside her:

Direkte link til BON´A Parte's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

BON´A Parte rabatkoder 2018

Butikken

Bon’A Parte er udelukkende en netbutik som tilbyder lækkert og moderigtigt tøj til kvinder, mænd og børn. Derudover har de også en afdeling for boligartikler. Bon’A Parte arbejder ikke kun med det tøj der er højest mode lige nu, men med tøj der er tidløst og der ses let en gennemgående tråd gennem deres kollektioner. Tøjet er både af god kvalitet og til rigtig gode penge, og er man én gang faldet for Bon’A Partes klassiske afslappede præg af tøj, så giver man ikke slip igen. Bon’A Parte er også en lækker online butik, hvis man er træt af internethandel, da de også udsender et katalog med de nyeste varer.

Sortiment

Selvom Bon’A Parte kun sælger tøj af eget mærke, er der et bredt udvalg af forskellige produkter. Ud over de regulære tilbud om kjoler, skjorter, overtøj, bukser, toppe, cardigans etc. Har Bon’A Parte to slags sortimenter der indeholder den gode kvalitet og stil fra resten af kollektionerne, men samtidig er helt specielle. Det er basics, for både mænd og kvinder, og kvindernes yndlings efter sko: lingeri. Lingerikollektionerne har alle et feminint udtryk, men lover stadig god komfort.

Retur og fortrydelsesret

Der er fuld fortrydelsesret inden for de første 2 uger efter, at man har modtaget pakken med varerne i. Det er gratis at returnere varer fra Bon’A Parte hvis man anvender den returlabel der modtages ved modtagelsen af pakken. Det er helt på sin plads at prøve tøjet på inden det sendes retur, men det må ikke være blevet brugt og alt skal være intakt.

Levering

Ved køb for over 300 kroner er der gratis fragt, ellers vil fragten koste 39 kroner ved brug af post Danmark eller GLS pakkeshop, hvor varen derved hentes ved nærmeste pakkepost. Levering og fragt er dog anderledes med hensyn til Grønland og Færøerne, og hjemmesiden må der konsulteres for mere detaljeret guide. Afsendelsen af varen sker inden for 1-3 arbejdsdage.

Betalingsformer

Bon’A Parte tager imod Dankort, Visa – herunder Visa/Dankort og Visa electron, Mastercard, Maestro og faktura.

Bon’A Partes rabatkode

Der fås specielle rabatkuponer til Bon’A Parte fra Se & Hør Saver, så det kan være fornuftigt at modtage Se & Hør Savers nyhedsbrev for opdateringer om nye og gode rabatter hos Bon’A Parte.