SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

BON’A PARTE Rabatkoder & Tilbud 2021

Med vores BON'A PARTE rabatkode eller tilbud kan du nu få en endnu bedre pris, gratis fragt og meget mere, når du handler hos BON'A PARTE. Hos BON'A PARTE finder du moderigtigt tøj med et skandinavisk touch til den moderne, feminine kvinde og den moderne, maskuline mand. BON'A PARTE's sortiment byder på designs med fokus på kvalitet, komfort og god pasform. Gå aldrig mere glip af en BON'A PARTE rabatkode ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller like vores Facebook side, på den måde er du altid opdateret.

80%

Outlet

BON’A PARTE – Spar op til 80%

Hos BON'A PARTE kan du shoppe med hele 80% rabat i deres outletafdeling. Her finder du modetøj til både mænd og kvinder. Skynd dig ind og find fantastiske tilbud på alt fra jeans til festtoppe og lune sweaters.
FÅ RABAT

Fri Fragt

Fri Fragt hos BON’A PARTE

BON'A PARTE har et stort udvalg af lækkert modetøj til både kvinder og mænd. Lige nu kan du finde mange gode tilbud og så får du selvfølgelig fri fragt!
FÅ RABAT

50%

Vind

VIND 50% på din næste ordre

Hos BON’A PARTE kan du lige nu vinde 50% på din næste ordre. For at være med i konkurrencen skal du tilmelde dig deres nyhedsbrev!
FÅ RABAT

Om BON’A PARTE

BON’A PARTE

 

BON´A Parte rabatkoder 2019

Butikken

Bon’A Parte er udelukkende en netbutik som tilbyder lækkert og moderigtigt tøj til kvinder, mænd og børn. Derudover har de også en afdeling for boligartikler. Bon’A Parte arbejder ikke kun med det tøj der er højest mode lige nu, men med tøj der er tidløst og der ses let en gennemgående tråd gennem deres kollektioner. Tøjet er både af god kvalitet og til rigtig gode penge, og er man én gang faldet for Bon’A Partes klassiske afslappede præg af tøj, så giver man ikke slip igen. Bon’A Parte er også en lækker online butik, hvis man er træt af internethandel, da de også udsender et katalog med de nyeste varer.

Sortiment

Selvom Bon’A Parte kun sælger tøj af eget mærke, er der et bredt udvalg af forskellige produkter. Ud over de regulære tilbud om kjoler, skjorter, overtøj, bukser, toppe, cardigans etc. Har Bon’A Parte to slags sortimenter der indeholder den gode kvalitet og stil fra resten af kollektionerne, men samtidig er helt specielle. Det er basics, for både mænd og kvinder, og kvindernes yndlings efter sko: lingeri. Lingerikollektionerne har alle et feminint udtryk, men lover stadig god komfort.

Retur og fortrydelsesret

Der er fuld fortrydelsesret inden for de første 2 uger efter, at man har modtaget pakken med varerne i. Det er gratis at returnere varer fra Bon’A Parte hvis man anvender den returlabel der modtages ved modtagelsen af pakken. Det er helt på sin plads at prøve tøjet på inden det sendes retur, men det må ikke være blevet brugt og alt skal være intakt.
Her kan du se BON'A PARTEs returneringsguide.

Levering

Ved køb for over 300 kroner er der gratis fragt, ellers vil fragten koste 39 kroner ved brug af post Danmark eller GLS pakkeshop, hvor varen derved hentes ved nærmeste pakkepost. Levering og fragt er dog anderledes med hensyn til Grønland og Færøerne, og hjemmesiden må der konsulteres for mere detaljeret guide. Afsendelsen af varen sker inden for 1-3 arbejdsdage.

Betalingsformer

Bon’A Parte tager imod Dankort, Visa – herunder Visa/Dankort og Visa electron, Mastercard, Maestro og faktura.

Bon’A Partes rabatkode

Der fås specielle rabatkuponer til Bon’A Parte fra Se & Hør Saver, så det kan være fornuftigt at modtage Se & Hør Savers nyhedsbrev for opdateringer om nye og gode rabatter hos Bon’A Parte.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.