Udsalg – Boozt
4.07 (81.42%)
46 votes
Butik RSS

Boozt rabatkode 2018

Boozt har specialiseret sig i at forhandle smart skandinavisk fashion til hele familien. Hos Boozt finder du således noget til både mænd, kvinder og børn. På SE OG HØR SAVER kan du nu få endnu mere for dine penge næste gang du skal shoppe hos Boozt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller facebook side og hold dig opdateret.

http://www.boozt.com/dk/da

Aktive Boozt rabatkoder og tilbud

Udsalg – Boozt

Så kom der gang i udsalget hos Boozt, hvilket betyder tusindvis af sæsonens styles fra ALLE brands er nedsat, inklusiv Ganni, Odd Molly, Guess, Esprit, Jack & Jones, Molo, Hummel, name it og mange... mere ››

Boozt – køb dit tøj på nettet

Er du til lækkert modetøj og smarte accessoires, er Boozt hjemmesiden for dig. Her finder du et væld af lækre mærker til både mænd, kvinder og børn. Du kan sidde derhjemme i ro og mag med computeren på skødet og klikke dig igennem den nyeste mode. Put bare en masse i kurven, for du kan tilbagesende alt det, der ikke lige passer dig, kvit og frit.

Boozt sortiment – et kæmpe udvalg

Boozt forhandler over 600 forskellige mærker, så der er noget for enhver smag. Her kan du handle tøj til hele familien, da mærkerne fordeler sig over dametøj, herretøj og børnetøj. Mærkerne er nøje udvalgt og spænder bredt. Der forhandles for eksempel mærker som Day Birger et Mikkelsen, Dolce & Gabbana, G-star, Just Female og ONLY til kvinderne, Hilfiger Denim, BOSS, SAND og Lacoste til herrerne og Hollie Nolia, Hust & Claire, Little Marc Jacobs og name it til børnene. Dette er selvfølgelig kun et beskedent udpluk, og der forhandles også sko, tilbehør, parfume og makeup.

Bestilling og levering

Boozt leverer via GLS og har en dejlig kort leveringstid på kun 1 – 2 dage. Køber du for over 499 kr., får du gratis fragt. Ordrer under 499 kr. koster 49 kr. til nærmeste GLS udleveringssted. Betalingen kan foregå via alle de gængse betalingsmetoder; faktura, paypal, kreditkort eller mobilepay.

Boozt tilbyder også månedlige betalinger, så du kan afbetale dit tøjkøb over en selvvalgt periode på op til 12 måneder, frem for at betale hele beløbet på én gang. Du kan for eksempel købe stort ind til ungerne, når de lige står og mangler alt vintertøjet, men dele betalingen ud over flere måneders tøjbudget. Du kan så betale restbeløbet ud, når børnepengene tikker ind – hvis du altså har lyst.

Retur og fortrydelsesret

Hos Boozt er de gået i skarp konkurrence med de almindelige tøjbutikker. Derfor tilbyder de gratis returnering i op til 30 dage. På den måde kan du bestille tøjet, få det sendt hjem uden omkostninger og prøve det i ro og mag hjemme foran spejlet, før du beslutter dig. Og så kan du sende det retur, som du alligevel ikke gider have, eller som ikke helt passer dig. Uden ekstra omkostninger.

Der medfølger en frankeret returlabel, så nemmere bliver det ikke. De varer, du ikke ønsker, skal blot sendes retur i den originale emballage. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og eventuelt også udfylde en returformular fra hjemmesiden for hurtigere betjening. Pengene tilbageføres til det kort, der er betalt med.

Boozt tilbud

Boozt har siden 2009 haft gode tilbud på modetøj. De er e-mærket og har rigtig fine anmeldelser på Trustpilot. Hvis du vil være sikret de bedste Boozt tilbud, så følg med her på SE & HØR SAVER og få adgang til aktuelle Boozt rabatkoder. Med en Boozt rabatkode sparer du penge på de lækre mærker. Hvis du tilmelder dig SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev, får du besked, når der bliver lagt nye Boozt rabatkoder op.

Har du glemt at indtaste rabatkoden, kan du kontakte kundeservice med dit ordrenummer og gøre brug af rabatkoden efterfølgende. Hvis du derfor lige har sendt en ordre afsted hos Boozt, kan du altså sagtens benytte dig af en Boozt rabatkode her fra siden.