5% rabat : Call me
4.8 (95.92%)
47 votes
Butik RSS

Call me rabatkode 2018

Callme er på grund af uhørt billige priser blevet et af Danmarks største og mest elskede telefon selskaber. Er du til billig telefoni så er Call me det rette selskab for dig og med en Call me rabatkode kan du nu få endnu billigere telefoni. VI har løbende nye Call me rabatkoder og kampagne tilbud så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og Facebook side så du aldrig går glip af Call me rabatter.

http://www.callme.dk/

Aktive Call me rabatkoder og tilbud

5% rabat : Call me

Callme giver dig 5% rabat når du tilmelder dig forbrugerforeningen. Se yderligere info på callme.dk.... mere ››

http://www.callme.dk/

Call Me

Call Me er et teleselskab, der har gjort sig ekstra bemærket ved lave priser og kampagnen ”Tal ordentligt”, hvor der er fokus på en god tone og at behandle hinanden med respekt. Kampagnen kom blandt andet til udtryk ved en tv-reklame, hvor børn efterlignede deres forældres gøren og laden, herunder deres grimme sprogbrug. ”Tal ordentligt” bliver stadig benyttet som virksomhedens slogan, og mange skoler og sportsforeninger har taget det til sig som en del af kampagner mod mobning.

Call Me sortiment

Call Me forhandlede oprindeligt udelukkende mobilabonnementer, men har i dag en bred vifte af produkter, der spænder fra abonnementerne til mobiltelefoner, tablets og mobilt bredbånd. Af mobiler og tablets forhandles der produkter af producenterne Samsung, Sony, Apple, Huawei, Marshall og Doro.

Grundprodukterne hos Call Me er stadig deres mobilabonnementer, som fås i forskellige pakker. Pakkerne indeholder fri sms og forskellige mængder af tale og data. Abonnementerne tilpasses hele tiden, så prisen er så konkurrencedygtig som muligt.

Bestilling og levering

Køb af mobilabonnementer

Call Me har en række mobilabonnementer i form af pakkeløsninger, du kan vælge imellem. Fælles for pakkerne er, at de alle har fri sms og mms. Derudover kører de med 4G hastighed. Med alle pakker kan du også ringe gratis til andre Call Me abonnenter. De forskellige pakker fås derudover med forskelligt indhold af fri tale, data, og mulighed for at benytte hele eller dele af abonnementet i andre EU-lande.

Når du har valgt den pakke, der passer dit behov bedst, skal du vælge, om du vil overflytte dit eksisterende mobilnummer. Det kan enten være et nummer fra Call Me med et andet abonnement eller et nummer, der skal overflyttes fra et andet mobilselskab. Du kan også vælge et helt nyt nummer, og om dit nummer skal være hemmeligt.

Du betaler et engangsbeløb på 9 kr. i regningsadministration som eneste omkostning ud over abonnementets reelle pris.

Køb af mobiltelefoner

Når du har lagt en mobiltelefon i kurven og kommer til kassen, kan du vælge, hvordan du vil betale. Du kan betale kontant eller afdrage over 6, 12 eller 24 måneder. Samtidig vælger du også det abonnement, du ønsker at tilknytte telefonen. Det er også her, du indtaster din rabatkode.

Efterfølgende får du mulighed for at vælge mellem forskellige tilkøb som skærmbeskyttelse og forsikring. Inden du betaler, vælger du, om du vil overflytte et eksisterende nummer eller have et helt nyt. Vælger du et nyt, får du nogle muligheder at vælge imellem. Du kan også vælge, om dit nummer skal være hemmeligt for offentligheden.

Du betaler 49 kr. i forsendelse for en mobiltelefon, og du har den inden for maks. 6 arbejdsdage.

Retur og fortrydelsesret

Ved køb af produkter hos Call Me, har du 14 dages fortrydelsesret. Som ved alle andre steder gælder det, at produktet selvfølgelig ikke er brugt, hvis det skal returneres. Fortrydelse af abonnement oplyses via kundeservice. Ønsker du at fortryde et køb af et fysisk produkt, oplyses det til kundeservice, hvorefter produktet sendes retur. Som generelt ved returnering af produkter, der er købt online, står du selv for returomkostningerne.

Hos Call Me er der ingen bindingsperiode, så hvis du på et tidspunkt får lyst til at sige dit abonnement op, ligger det dig frit for. Der er en 30 dages opsigelsesperiode, og det er det.

Call Me tilbud

SE & HØR SAVER har med jævne mellemrum Call Me rabatkoder, så du kan få de bedste Call Me tilbud på mobilabonnementer, mobiltelefoner og mobilt bredbånd. Ønsker du at benytte en Call Me rabatkode, skal du trykke på linket her på siden og derefter indtaste rabatkoden ved kassen. Hvis du gerne vil holdes opdateret omkring Call Me rabatkoder, så tilmeld dig SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev og få de nyeste Call Me tilbud i din indbakke.