SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Capida Rabatkoder & Tilbud 2021

De fleste har i dag en telefon, tablet eller computer der bliver brugt dagligt. Udover denne elektroniske device findes der utalligt tilbehør, der kan gøre brugen af telefonen, tabletten eller computeren til en ekstra god oplevelse. Det kan være alt lige fra diverse mobilholdere og fede covers, til power banks og action-fyldte VR-briller. Men hvor finder man så alt det tilbehør? Her kommer Capida ind i billedet.

10%

Rabatkode

10% Capida rabatkode

Capida giver lige nu 10% på hele din ordre. Så find dit ønskede tilbehør til mobilen og får 10% rabat med denne rabatkode!
VIS RABATKODE

Fri Fragt

Fri Fragt hos Capida

Capida har et stort udvalg af mobiltilbehør til alle mobiler. Se deres store udvalg, find de dele du skal bruge og få produkterne leveret til din dør helt gratis!
FÅ RABAT

75%

Spar op til

Op til 75% rabat på Capida udsalg!

Capida har lige nu rigtig mange gode tilbud, så tag et kig og gør en rigtig god handel. Du kan lige nu spare op til 75% på deres udsalg!
FÅ RABAT

Om Capida

Capida

 

Capida er en danskejet forhandler af alt indenfor elektroniske devices, tilbehør til diverse mobiler, tablets og computere, fede gadgets og meget mere. Her finder du alt, hvad du skal bruge af tilbehør til din mobil eller tablet og en masse sjove og brugbare produkter til din hverdag. Og med en Capida rabatkode, får du det hele til en god pris.

Et stort udvalg af produkter

Capida har et stort sortiment af produkter lige fra mobiltilbehør til parfumer. Men det stopper ikke her. Mulighederne er mange, og her kan du få et overblik over dele af Capidas store sortiment. Det tæller blandt andet:

  • Alt til mobil, tablets og computere
  • Parfumer
  • Selfiesticks
  • Droner
  • Kameraer
  • Aktivitetsmålere
  • Headsets
  • Trådløse opladere
  • Og meget mere…

Capidas store udvalg af produkter betyder dog ikke, at de må gå på kompromis med prisen. Tværtimod. Priserne er helt i bund og med en Capida rabatkode, kan du få fingrene i de mange lækre produkter til en endnu bedre pris. Hvad end din oplader er blevet væk, eller du synes det kunne være fedt at prøve VR-oplevelsen, så er Capida altså det rigtige sted at lede.

Det helt rigtige tilbehør til din mobil eller tablet

Capida sørger for, at du kan finde lige netop det, som du mangler til din telefon eller tablet uanset, hvilket mærke der er din favorit. Her finder du produkter til alle slags devices lige fra den ældrevenlige Doro til den mere udbredte iPhone. Og mulighederne er mange. Er du for eksempel på udkig efter et godt og smart headset, kan du finde alt fra trådløse in-ear høretelefoner til de noget større og iøjnefaldende over-ear hovedtelefoner. Der er altså lidt til enhver smag og behov i forskellige design og farver, og bruger du en Capida rabatkode, slipper du for at tage den store pengepung op af lommen.

Er du typen der ofte kommer ud for uheldige situationer med din telefon, kommer Capida dig til undsætning. Her finder du nemlig også effektiv skærmbeskyttelse til lige netop din smartphone. Vil du være på den sikre side, har Capida også et kæmpe udvalg af forskellige mobilcovers. Det kan være, at du blot er til det stilsikre gennemsigte bagsidecover eller går hele vejen med et 360-cover. Hvad end du er til, finder du det hos Capida.

Gør hverdagen nemmere

Hos Capida finder du også mange smarte gadgets og produkter, der kan være med til at gøre din hverdag nemmere. Forestil dig en kold vinterdag. Du trækker huen over ørerne, og pludselig flyder din yndlingssang ud i luften. Det kan blive en realitet med den smarte hue med indbygget trådløs hovedtelefon. Bruger du meget af din dag i en bil? Så kan det være praktisk med en mobilholder. Forsvinder dine nøgler ofte ud af den blå luft lige, når du står og skal ud ad døren? Så kan en Bluetooth tracker være den perfekte løsning. Med en stor rækkevidde kan du hurtigt og nemt finde dine glemte sager og komme ud ad døren i god tid. Med en Capida rabatkode kan du slå dig løs i smarte gadgets både til gavn og til sjov.

Nu er det slut med dårlige undskyldninger

Ofte er intentionerne gode, når man sætter sig for, at nu er det tid til at begynde at løbe eller dyrke anden form for motion. Men desværre ender det ofte ud i dårlige undskyldninger, der skyldes mangel på det rigtige udstyr. Med en Capida rabatkode er det slut med at skyde skylden på mangel på løbeudstyr. Her finder du alt, hvad du skal bruge til at få din daglige aktivitet i hus. Det kan være, at du mangler det perfekte head set, der sidder fast, når du bevæger dig. Måske mangler du også en mobilholder, så du kan måle både afstand og tempo undervejs. Hvad end der fungerer for dig, så har Capida det helt rigtige udstyr.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.