10% Carriealong rabatkode
4.75 (95%)
19 votes
Butik RSS

CarrieAlong rabatkode 2018

CarrieAlong er en webbutik der er bygget op omkring en særdeles stor kærlighed for tasker af fineste kvalitet. Er du vild med læder tasker så er CarrieAlong lige butikken for dig! Med en CarrieAlong rabatkode kan du nu få endnu mere taske for pengene. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og abonner på vores nyhedsbrev så får du direkte besked hvergang der er en ny CarrieAlong rabatkode på siden.

http://www.carriealong.dk

Aktive CarrieAlong rabatkoder og tilbud

10% Carriealong rabatkode

Spar lige nu 10% hos Carrie Along med denne rabatkode! Brug knappen herunder til at aktivere din 10% rabatkode. CarrieAlong.dk er din online taske shop med det nyeste og bedste inden for tasker og ... mere ››

Kategori:

Tags

4. januar 2019

http://www.carriealong.dk

carriealong-rabatkode

CarrieAlong rabatkoder 2018

CarrieAlong.dk er en online shop, som bygger på en passion for tasker. Webshoppen tilhører én af Danmarks ældste lædervarekæder; Alfred Lunds Eftf., som siden 1879 har drevet forretninger inden for tasker og lædervarer. Webshoppen drives fra hovedkvarteret i Svendborg, men kæden har butikker over hele landet. På CarrieAlong.dk finder du et stort sortiment af tasker og kufferter i kendte mærkevarer kombineret med vores egne kvalitetsmærker.

Sortiment

Hos CarrieAlong.dk finder du et stort udvalg af unikke tasker online, som strækker sig over mange modeller, farver og størrelser. Vi tilbyder et bredt sortiment af forskellige tasker online, herunder kufferter, rygsække, skoletasker, computertasker, håndtasker, skuldertasker, selskabstasker, rejsetasker m.v. Du finder tidsløse tasker i høj kvalitet fra alle de førende brands såsom Adax, Fjälräven, Tiger of Sweden og mange flere. Det unikke ved CarrieAlong er, at vi gennem vores brede produkt sortimentet har mulighed for at tilbyde tasker, som passer til ethvert formål og til enhver lejlighed samtidigt med, at taskerne er det perfekte tilbehør til det moderne, klassiske eller casual look. Vi garanterer altid de nyeste trends og tendenser inden for modetasker og tilpasser derfor løbende vores sortiment.

Returforsendelse

Du kan problemfrit returnere dine varer til CarrieAlong indenfor 14 dage, såfremt varen stadig fremtræder ny og ubrugt, hvorefter du kan få alle dine penge igen. Beløbet returneres på samme betalingsmåde, som du har betalt for varerne. Som en ekstra service tilbyder CarrieAlong endda at betale halvdelen af returportoen.

Hurtig og gratis forsendelse

CarrieAlong leverer lynhurtigt din bestilling, idet varerne sendes fra dag til dag. Portoen er 39 kr., men hvis man køber for over 500 kr., så sendes varerne portofrit.

Betalingsformer

Hos CarrieAlong.dk kan du betale med alle større typer kreditkort, idet man accepterer Dankort, VISA, Mastercard, Maestro, JCB, American Express samt Forbrugs Foreningen.

CarrieAlong Rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan du altid finde de nye eksklusive CarrieAlong rabatkoder. Med en CarrieAlong rabatkode får du ekstra fordele, når du handler online på webshoppen. Du vil blive fratrukket en bestemt rabat, som afhænger af, hvilken rabatkode du har. Disse rabatkoder ændrer sig i forskellige perioder, så det gælder om at følge med på vores hjemmeside her, hvor du altid vil kunne se de opdaterede rabatkoder, således du kan handle billigere end normalprisen. Du bør også tilmelde dig vor Facebook side eller nyhedsbrev, idet du på den måde aldrig går glip af en god CarrieAlong rabatkode.