Volte opkald med CBB
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

CBB mobil rabatkode 2018

CBB formidler billig telefoni, bredbåndsløsninger samt salg af smartphones fra producenter som apple, samsung, HTC, nokia og Sony.

https://www.cbb.dk

Aktive CBB mobil rabatkoder og tilbud

Volte opkald med CBB

Få bedre dækning på din mobil idag, via CBB! VoLTE & WiFi-opkald: Normalt kan du kun bruge 2G og 3G-netværket til at foretage opkald fra din mobil, men nu tilbyder vi dig VoLTE og WiFi-opkald.... mere ››

11. august 2018

CBB Mobil: Få DK´s billigste mobilabonnement

Opret et mobilabonnement med masser taletid, data og en ekstraordinær musiktjeneste hos CBB for kun 1 kr.... mere ››

CBB rabatkoder 2018

Butikken

Hos CBB Mobil arbejder de hårdt for at sikre, at du altid er forbundet med dem, du holder af. CBB er en del af Telenor Danmark, så er du træt af dårlig dækning og langsom hastighed når du surfer, så skulle du tag og prøve CBB Mobil! Med dækning i 99% af hele Danmark, efter Telenor og Telia har slået deres netværk sammen, så finder du ikke bedre dækning. Kundeservice er et af pejlemærkerne hos CBB Mobil, som har hjælpsomme og kompetente medarbejdere siddende på telefonen, klar til at hjælpe dig med hvad end det skulle være.

Sortiment

CBB Mobil har gjort op med de komplicerede abonnementer, dunkle regler og bindinger, da det skal være nemt at være mobilkunde hos dem. Ved hjælp af overskuelige og godt sammensatte enkle talepakker, får du alt hvad du har brug for, på Danmarks bedste netværk. Du kan skræddersy din pakke, så den passer til lige dine behov og får samtidig selvbetjeningsservice døgnet rundt, så du kan holde øje med dit abonnement. Du kan samtidig købe lige præcis den telefon, du ønsker dig, og med et kæmpe udvalg fra Apple, HTC og Samsung til Nokia, er der noget for enhver smag og til hvert et behov. Herudover har du også mulighed for at købe mobilt bredbånd, hvor du frit kan vælge mellem 4 forskellige pakker, alt efter dit forbrug.

Levering

CBB Mobil bestræber sig på, at du modtager din bestilling hurtigst muligt, hvilket gerne skulle være i mellem 3-5 hverdage. De leverer til hele Danmark, men ikke til Færøerne og Grønland. Når en vare er sendt fra deres lager, vil du modtage en mail med et Track & Trace-nummer, så du kan følge med i, hvor langt den er via Post Danmark.

Retur og fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret hos CBB Mobil, hvilket er fra du modtager din bestilling.

Betalingsformer

Hos CBB Mobil er der ingen skjulte gebyrer. Du får som kunde mulighed for at tilmelde dig automatisk abonnements betaling- og optankning. Du kan samtidig købe din nye mobil over afbetaling – helt rentefrit.

CBB Mobil rabatkode

 Hos SE OG HØR SAVER kan du altid finde nye gode tilbudskampagner og CBB Mobil rabatkoder. Med en CBB Mobil rabatkode kan du få endnu billigere telefoni. Hvis du ikke vil gå glip af fremtidige tilbud og rabatter, så like os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev så får du direkte besked, hver gang du kan finde en ny BIBOB rabatkode her på siden.