SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

CDON Rabatkoder & Tilbud 2021

Med vores CDON rabatkode eller tilbud kan du nu få en endnu bedre pris, gratis fragt og meget mere, når du handler hos CDON. Hos CDON finder du Nordens største underholdningsbutik på nettet. CDON's sortiment består af alt fra musik, film, spil, tøj, sport, husholdningsprodukter, mobiltelefoni og elektronik. Gå ikke glip af en CDON rabatkode ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebook side.

75%

Spar op til

CDON – Spar op til 75% i outlettet

Hos CDON kan du spare op til 75% på alt fra toppe til spil, sko og foamrollers i outletafdelingen. Skynd dig ind og find fantastiske tilbud på et hav af produktkategorier!
FÅ RABAT

Fri Fragt

Fri Fragt hos CDON

CDON har et hav af gode tilbud på kvalitetsprodukter, så tag et kig og find de produkter du mangler. Lige nu kan du også få fri fragt!
FÅ RABAT

Om CDON

CDON

 

CDON.com er siden Qliro groups grundlæggelse i 1999, vokset stærkt ved at kunne tilbyde et meget bredt produktsortiment. Koncernen er ydermere vokset gennem opkøb af flere andre og nye internetbutikker som RUM21.dk, Nelly.com, Bodystore.dk og Tretti.dk, som alle er en del af CDON groups. CDON er derudover i dag også kendt for foretagender inden for underholdning, mode, hjem & have, sport og helsekost. Som Nordens største indkøber kan de derfor altid tilbyde kunder fordelagtige priser, herunder også gode rabatkoder.

Sortiment

CDON.com byder på en velassorteret og indbydende webshop til mænd såvel som til kvinder, hvorfra målgruppen har udgangspunkt fra alderen 18 år og opefter. CDON forhandler med et kæmpe sortiment indenfor film, cd’er, legetøj, elektronik, mobiler og sport- og husholdningsprodukter. Deres sortiment vokser konstant, og derfor er der altid mulighed for at du som kunde kan finde noget, som falder i din smag.

Returforsendelse

Du kan helt uden problemer returnere dine varer fra CDON indenfor 14 dage. Din fortrydelsesfrist gælder derfor fra den dag, du har modtaget varen og 14 dage frem. Når du returnerer dine varer, vil du selvfølgelig modtage en tilbagetilbetaling. Derfor vil du få pengene sendt tilbage til din konto, hvis du har anvendt kreditkort til betaling.

Forsendelse og hurtig fragt

CDON bestræber sig på at levere din bestilling så hurtigt som muligt. Leveringstiden er derfor som regel allerede indenfor 2-5 dage fra bestillingsdatoen. CDON har forskellige fragtomkostninger afhængigt af, hvilken fragtklasse dine bestilte varer tilhører. Udover fragtklasserne er der dog også varer, som sælges med fri fragt. Hvilke varer der sælges med fri fragt eller ej, er oplyst på varesiden. Du betaler altid kun én fragtafgift, selvom du bestiller fra flere fragtklasser.

Betalingsformer

Hos CDON kan du betale med VISA, Mastercard og Dankort. Har du ikke mulighed for det, kan du modtage en faktura. Denne skal betales inden 14 dage fra fakturadato. CDON ønsker derfor at det skal være nemt og hurtigt som kunde at bestille sine valgte varer.

CDON Rabatkode

På SE OG HØR SAVER er det altid muligt for dig at finde de nyeste CDON rabatkoder. Med en CDON rabatkode får du en masse goder og fordele, når du shopper på deres webshop. På SE OG HØR SAVER er det løbende muligt at opstøve nye CDON rabatkoder. Derfor er det en god ide at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af en eksklusiv CDON rabatkode.
Her kan du se CDON lave en Unbocing af Logitech G413.

Udløbne rabatkoder

Kæmpe

Udsalgsside

Kæmpe GREEN FRIDAY CDON Udsalg

CDON fejrer Green Friday  hvor du kan gøre et mega kup ALLE 24 timer i døgnet,  Der frigives nye produkter og tilbud HVER time, så følg med og Shop legetøj, skønhed, høretelefoner, sneakers, tøj og meget mere. Til rigtig gode[...]
FÅ RABAT

70%

Spar op til

op til 70% CDON rabat

CDON.COM fylder 19 år og inviterer til fødselsdagsfest. Hos os finder du alt fra brætspil til legetøj, sport og outdoor, hjem- og husholdningsprodukter og meget mere. Lige nu med op til -70%, rigtige fødselsdagspriser med andre ord. Slå til nu!
FÅ RABAT

10%

Rabatkode

10% EKSTRA CDON rabatkode

Lige nu får du 10% ekstra rabat med denne rabatkode hos CDON! Du kan bruge rabatkoden på allerede prisnedsatte sortiment af gamingstole, legetøj og alt til madlavning og servering. og psst der er lige nu op til 70% rabat, så[...]
FÅ RABAT

40%

Rabat

40% CDON rabat på Disney & Pixar

Lige nu får du 40% på udvalgte Disney Pixar på DVD og Blu-ray hod CDON.com. SÅ skal den kolde tid gå med at gense klassikere eller de nyste storfilm fra Pixar? Så er det nu du skal slå til! -TIlbuddet gælder KUN[...]
FÅ RABAT

60%

Spar op til

op til 60% CDON rabat – Kæmpe udsalg

Juleudsalget er nu igang hos CDON grib chancen for at gøre et kup i juleferien. Og husk, du kan vælge at købe nu og betale i februar. Find udsalget her
FÅ RABAT

Få 1

Gratis

Køb 1 DISNEY film Få 1 valgfri DISNEY film gratis hos CDON (2for1pris)

Køb de populære film fra Disney, perfekte til julegaver eller juleunderholdning. Læg to valgfri film fra kampagnesiden i din varekurv hos CDON, så betaler du kun for én! Skynd dig at slå til, tilbuddet gælder denne måned.
FÅ RABAT

Kæmpe

CYBER MONDAY

KÆMPE Cdon -CYBER MONDAY

CDON fejrer CYBER MONDAY ved at frigive et nyt tilbud HVER time, ALLE med kæmpe rabatter som KUN holde runder CYBER MONDAY! -Kom direkte til festlighederne via knappen herunder!
FÅ RABAT

60%

Spar op til

CDON.com – spar op til 60 %

Hos CDON.com kan du opnå en besparelse på helt op til 60 % på både film, TV-serier, spil, smartphones, computere og computertilbehør. Skynd dog over på CDON.com og se de gode tilbud!
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.