Butik RSS

CDON rabatkode 2018

CDON byder på alt hvad hjertet begærer indenfor bøger, film, musik, spil, tøj, sko, legetøj og meget, meget mere. Med en eksklusiv CDON rabatkode kan du købe endnu mere for færre penge næste gang du handler på CDON.com. Vi har løbende nye CDON rabatkoder her på siden så tilmeld dig vores nyhedsbrev og Facebook side så bliver du automatisk opdateret.

http://cdon.dk/

Aktive CDON rabatkoder og tilbud

CDON Outlet – Spar op til 80%

På CDON's store, online outlet kan du sparer helt op til 80% på udsalgsvarer. Hos CDON finder du alt inden for elektronik, film, spil, sport, tøj og meget, meget mere! Gør et kup og bestil allerede i ... mere ››

CDON – Spar op til 57% på træningsudstyr

Lige nu kan du sparer op til 57 % på professionelt træningsudstyr fra Casall hos CDON.... mere ››

http://cdon.dk/

CDON Rabatkoder 2018

CDON.com er siden CDON groups grundlæggelse i 1999, vokset stærkt ved at kunne tilbyde et meget bredt produktsortiment. Koncernen er ydermere vokset gennem opkøb af flere andre og nye internetbutikker som RUM21.dk, Nelly.com, Bodystore.dk og Tretti.dk, som alle er en del af CDON groups. CDON er derudover i dag også kendt for foretagender inden for underholdning, mode, hjem & have, sport og helsekost. Som Nordens største indkøber kan de derfor altid tilbyde kunder fordelagtige priser, herunder også gode rabatkoder.

Sortiment

CDON.com byder på en velassorteret og indbydende webshop til mænd såvel som til kvinder, hvorfra målgruppen har udgangspunkt fra alderen 18 år og opefter. CDON forhandler med et kæmpe sortiment indenfor film, cd’er, legetøj, elektronik, mobiler og sport- og husholdningsprodukter. Deres sortiment vokser konstant, og derfor er der altid mulighed for at du som kunde kan finde noget, som falder i din smag.

Returforsendelse

Du kan helt uden problemer returnere dine varer fra CDON indenfor 14 dage. Din fortrydelsesfrist gælder derfor fra den dag, du har modtaget varen og 14 dage frem. Når du returnerer dine varer, vil du selvfølgelig modtage en tilbagetilbetaling. Derfor vil du få pengene sendt tilbage til din konto, hvis du har anvendt kreditkort til betaling.

Forsendelse og hurtig fragt

CDON bestræber sig på at levere din bestilling så hurtigt som muligt. Leveringstiden er derfor som regel allerede indenfor 2-5 dage fra bestillingsdatoen. CDON har forskellige fragtomkostninger afhængigt af, hvilken fragtklasse dine bestilte varer tilhører. Udover fragtklasserne er der dog også varer, som sælges med fri fragt. Hvilke varer der sælges med fri fragt eller ej, er oplyst på varesiden. Du betaler altid kun én fragtafgift, selvom du bestiller fra flere fragtklasser.

Betalingsformer

Hos CDON kan du betale med VISA, Mastercard og Dankort. Har du ikke mulighed for det, kan du modtage en faktura. Denne skal betales inden 14 dage fra fakturadato. CDON ønsker derfor at det skal være nemt og hurtigt som kunde at bestille sine valgte varer.

CDON Rabatkode

På SE OG HØR SAVER er det altid muligt for dig at finde de nyeste CDON rabatkoder. Med en CDON rabatkode får du en masse goder og fordele, når du shopper på deres webshop. På SE OG HØR SAVER er det løbende muligt at opstøve nye CDON rabatkoder. Derfor er det en god ide at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af en eksklusiv CDON rabatkode.